1 sauja | razinos |
šiek tiek | ryžiai (rudieji) |
500 mililitrų | pienas ((jojos)) |
1 žiupsnelis | cukrus |
1 žiupsnelis | druska |
2 žiupsneliai | vanilinis cukrus |
20 gramų | sviestas |
Užmerkti razinas į šaltą vandenį 10 minučių.
Skanaus !
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Kepti ryžiai
- Citrininiai ryžiai
- Vištiena su ryžiais
- RYŽIŲ KOŠĖ SU MOLIŪGU ŽVALIAM RYTUI
- Ukrainietiški ryžiai
- Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
- Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
- Puri ryžių košė
- Kiaulienos troškinys su ryžiais
- Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
- Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
- Pieniška ryžių košė
- Ryžių košė su vaisiais
- Lęšių ir ryžių pikantiška košė
- Porai su ryžiais
- Ryžiai su kiaušiniais
- Pikantiški ryžiai su apelsinais
- Kiauliena su ryžiais ir ananasais
- Moliūgų košė su medumi
Gardi ir sveika rudųjų ryžių košė
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Razinos,
1 sauja - Ryžiai, rudieji
-
Pienas, (jojos),
500 mililitrų -
Cukrus,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Vanilinis cukrus,
2 žiupsneliai -
Sviestas,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Iš anksto užmerkti ryžius (laikyti per naktį, pusę dienos, jei neliko laiko bent 2 val.
Užmerkti razinas į šaltą vandenį 10 minučių.Užvirti vandenį, berti druską, pilti ryžius ir virti uždengusant nedidelės ugnies.Kai vandens beveik nebelieka, ir ryžiai beveik išvirę pilti sojos pieną, berti cukrų ir vanilinį c., dėti margariną ar sviestą. Nepamiršti kartais pamaišyti. Kai košė sutirštėja, berti razinas (be vandens), pavirti dar 2 minutes ir išjungti ugnį. Leisti uždengus pabringti.
Skanaus !