300 gramų | varškė |
150 gramų | grietinė |
100 mililitrų | pienas |
1 vienetas | kiviai |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | konservuotų vyšnių (gali būti uogienė) |
2 valgomieji šaukštai | konservuotų persikų |
1 valgomasis šaukštas | želatina |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
- Želiniai kiaušinukai
- Spanguolių putėsiai
- Želė drebučiai apelsine
- Degtinės ledai
- Vaisiniai ežiukai
- Maskarponės sūrio ir braškių desertas
- Desertinė varškytė
- Apelsinų želė
- Agrastų drebučiai su braškėmis
- Vyšnių želė
- Abrikosų šerbetas
- Sūrio tortas
- Gaivus desertas
- Varškės ledai
- Varškės skanėstas
- Varškės sufle su vaisiais
- Vafliai su graikiniais riešutais
- Citrininis tiramisu
- Duonos putėsiai
Gaivus varškės desertas su vaisiais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Varškė,
300 gramų -
Grietinė,
150 gramų -
Pienas,
100 mililitrų -
Kiviai,
1 vienetas -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Konservuotos vyšnios, gali būti uogienė,
2 valgomieji šaukštai -
Konservuoti persikai,
2 valgomieji šaukštai -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Varškę sumaišyti su cukrumi ir grietine. Elektriniu plaktuvu išplakti masę.
Želatiną užpilti pienu ir leisti išbrinkti. Tada pieną kaitinti garų vonelėje, kol želatina ištirps. Atvėsinti.
Ataušintą pieną supilti į varškės masę ir gerai išmaišykite.
Desertiniuose induose sluoksniuokite varškės masę su vaisiais ir padėkite stingti į šaldytuvą. Viršų galima pabarstyti tarkuotu šokoladu.
Komentarai (6)
-
Raimeda
2019-05-07 11:45
Man nuo kyvių varškė pakarsta
-
eimantas
2014-03-17 10:49
Viskas cia sustingsta.reiketu deti daugiau cukraus pagal mane:)
-
Ineta
2014-03-09 19:16
Bet juk dedant kiviu želė nestingsta.