Populiariausi receptai šią savaitę

Gaivus tortukas

Komentarai: 1
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai: Biskvitui:
Gaminimo eiga:
  1. Sausainius sutrupinkite ir sumaišykite su ožkos sūriu. Mase išdėti formos dugną.

  2. Sumaišyti grietinę, cukraus pudrą, varškę ir vanilinį cukrų. Dėti grietinėlę ir lėtai maišykite.

  3. Pilti ataušusį želės mišinį (apie stiklinę) ir viską kiek išplakti su elektriniu plaktuvu.

  4. Masę supilti į formą kurioje iškloti sausainiai ir padėti į šaldytuvą stingti bent 4 valandoms.

  5. Papuošti šviežiomis uogomis ar sausainių trupinukais .

    Patiekti su slyvu tyre.

Receptą atsiuntė miglė
Reklama:

Komentarai (1)


  • emiliks 2013-12-13 14:39

    labai skanu


Daugiau receptų