Gaivus tortukas
AUTORIUS:
miglė
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
125 gramai slyvos (trintos, džiovintos)
300 gramų varškė
115 gramų cukraus pudra
1 arbatinis šaukštelis vanilinis cukrus
300 gramų grietinė
300 mililitrų grietinėlė 35 %
šiek tiek želė (citrinų skonio, pakelis)
Biskvitui:
225 gramai sausainiai
125 gramai ožkos pieno sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Sausainius sutrupinkite ir sumaišykite su ožkos sūriu. Mase išdėti formos dugną.
2.
Sumaišyti grietinę, cukraus pudrą, varškę ir vanilinį cukrų. Dėti grietinėlę ir lėtai maišykite.
3.
Pilti ataušusį želės mišinį (apie stiklinę) ir viską kiek išplakti su elektriniu plaktuvu.
4.
Masę supilti į formą kurioje iškloti sausainiai ir padėti į šaldytuvą stingti bent 4 valandoms.
5.
Papuošti šviežiomis uogomis ar sausainių trupinukais .

Patiekti su slyvu tyre.

Populiariausi receptai šią savaitę

Gaivus tortukas

Komentarai: 1
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai: Biskvitui:
Gaminimo eiga:
  1. Sausainius sutrupinkite ir sumaišykite su ožkos sūriu. Mase išdėti formos dugną.

  2. Sumaišyti grietinę, cukraus pudrą, varškę ir vanilinį cukrų. Dėti grietinėlę ir lėtai maišykite.

  3. Pilti ataušusį želės mišinį (apie stiklinę) ir viską kiek išplakti su elektriniu plaktuvu.

  4. Masę supilti į formą kurioje iškloti sausainiai ir padėti į šaldytuvą stingti bent 4 valandoms.

  5. Papuošti šviežiomis uogomis ar sausainių trupinukais .

    Patiekti su slyvu tyre.

Receptą atsiuntė miglė
Reklama:

Komentarai (1)


  • emiliks 2013-12-13 14:39

    labai skanu


Daugiau receptų