Gaivus gardėsis "Avietėlė"
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 litro | aviečių |
900 mililitrų | grietinėlės, 35% |
1 stiklinė | pienas |
40 gramų | želatina |
5 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Pienu užpilkite želatiną ir ,kaitinant, ant lėtos ugnies maišykite, kol želatina ištirps. Taip pat piene ištirpinkite cukrų bei atvėsinkite.
2.
Pieną sumaišykite su grietinėle ir išplakite plaktuvu. Masę sudėkite į formą ir lengvai įmaišykite avietes.
3.
Desertą padėkite į šaldytuvą sustingti.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Braškės su šokoladu
- Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
- Desertinis tortas
- Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
- Vyšnių želė
- Gaivus desertas
- Tinginys pagal J. Oliverį
- Braškinis tiramisu
- Šokoladiniai ledai
- Vasariški pusryčiai
- Sūrio tortas
- Tortas "Greitukas"
- Šokoladinis desertas
- Šokoladinis tortas
- Maskarponės sūrio ir braškių desertas
- Vaisių salotos
- Bananai šokolade
- Arbūzų želė
- Vaisinis kremas
- Braškinis tiramisu
Gaivus gardėsis "Avietėlė"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Avietės,
1.5 litro -
Grietinėlė, 35%,
900 mililitrų -
Pienas,
1 stiklinė -
Želatina,
40 gramų -
Cukrus,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pienu užpilkite želatiną ir ,kaitinant, ant lėtos ugnies maišykite, kol želatina ištirps. Taip pat piene ištirpinkite cukrų bei atvėsinkite.
Pieną sumaišykite su grietinėle ir išplakite plaktuvu. Masę sudėkite į formą ir lengvai įmaišykite avietes.
Desertą padėkite į šaldytuvą sustingti.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
-
Aviete
2015-12-06 00:22
Skanu.saldu ir greita
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...