Želė pagaminti pagal instrukciją ant pakuotės.
Supilstyti į formeles (galima pilstyti sluoksniais, kiekvieną sluoksnį atvėsinant šaldytuve - leidžiant sustingti) ar stiklinius indelius.
Sustingus galima patiekti su plakta grietinėle ir vaisių asorti. Skanaus!
Gaivioji želė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 pakelis | želė (apelsinų) |
1 pakelis | želė (vyšnių) |
1 litras | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Želė desertas su uogiene
- Želiniai kiaušinukai
- Slyvų putėsiai su kiaušiniais
- Velykinis želinių kiaušinių lizdas
- Vyšnių želė
- Kefyro panna cotta
- Pieniškas braškių desertas ,,Labanakt"
- Sedulos vaisių drebučiai
- Želė tortas
- Želė želėje
- Gaivus žele desertas
- Želė desertas "Afrika"
- Tortas "Mozaika"
- Lukos želė tortas
- Varškės pudingas su apelsinais
- Vaisinė želė
- Arbūzų želė
- Šokoladiniai pyragaičiai su uogų padažu
- „Baltosios gėlės“
- Natūralių apelsinų sulčių želė
Gaivioji želė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Želė, apelsinų,
1 pakelis -
Želė, vyšnių,
1 pakelis -
Vanduo,
1 litras - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želė pagaminti pagal instrukciją ant pakuotės.
Supilstyti į formeles (galima pilstyti sluoksniais, kiekvieną sluoksnį atvėsinant šaldytuve - leidžiant sustingti) ar stiklinius indelius.
Sustingus galima patiekti su plakta grietinėle ir vaisių asorti. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...