Gaivinantis želė ir vaisių desertas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 litras | sultys (vynuogių, tiks ir kisielius) |
30 gramų | želatina |
8 vienetai | citrinos (žievės juostelės) |
2 vienetai | obuoliai |
1 vienetas | vynuogės (besėklės, kekė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Želatiną užpilti sultimis ir palikti brinktie apie 20 minučių. Tada sultis kaitinti, neužvirinant, ir maišyti, kol želatina ištirps. Nukelkite nuo viryklės.
2.
Kol auštą želė, gerai nuplaukite vaisius. Obuolius supjaustykite plonais griežinėliais, skustuku nulupkite keletą citrinos žievelių.
3.
Į stiklines dėkite vynuogių, obuolių griežinėlius citrinos žieveles ir išpilstykite želė sultis. Laikykite šaldytuve, kol sustings.
Skanu ir labai gaivu.
Skanu ir labai gaivu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
- Braškinis - jogurtinis torčiukas
- Mėtinis agurkų desertas
- Vyšnių želė
- Skanus želė ir šokolado desertas
- Desertinė varškė
- Slyvų putėsiai su kiaušiniais
- Jogurtinis torčiukas su vaisiais ir uogomis
- Želė želėje
- Želė desertas "Agrasto sapnas"
- Pieniškas braškių desertas ,,Labanakt"
- Grietinėlės gardėsis su braškėmis
- Varškės pudingas su apelsinais
- Želė su trešnemis ir persikais
- Varškės torčiukas su persikais
- Želiniai kiaušinukai
- Braškumėlis
- Persikinė želė
- Jogurtinė želė su braškėmis
- Citrinos drebučiai
Gaivinantis želė ir vaisių desertas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Sultys, vynuogių, tiks ir kisielius,
1 litras -
Želatina,
30 gramų -
Citrinos, žievės juostelės,
8 vienetai -
Obuoliai,
2 vienetai -
Vynuogės, besėklės, kekė,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želatiną užpilti sultimis ir palikti brinktie apie 20 minučių. Tada sultis kaitinti, neužvirinant, ir maišyti, kol želatina ištirps. Nukelkite nuo viryklės.
Kol auštą želė, gerai nuplaukite vaisius. Obuolius supjaustykite plonais griežinėliais, skustuku nulupkite keletą citrinos žievelių.
Į stiklines dėkite vynuogių, obuolių griežinėlius citrinos žieveles ir išpilstykite želė sultis. Laikykite šaldytuve, kol sustings.
Skanu ir labai gaivu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...