1 skardinė | kondensuotas pienas |
200 gramų | vaisiai (džiovinti (razinos, spanguolės, cukatos)) |
100 gramų | dribsnių (šokoladiniai) |
šiek tiek | saulėgrąžos |
šiek tiek | sezamas (sėklos) |
150 gramų | kukurūzų dribsniai |
šiek tiek | riešutai (įvairūs) |
Svarbu, kad kondensuotas pienas būtų ne iš šaldytuvo, o kambario temperatūros ir takus. Jei ne, tai teks jį truputį pašildyti atskirai dubenėlyje arba karšto vandens vonelėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- KŪČIUKAI
- Avižiniai sausainiai
- Trapūs sausainiai su kardamonu ir imbieru
- Imbieriniai Viktorijos sausainiai
- Traškios saldžiosios ispaniškos lazdelės
- Amerikietiški sausainiai
- Minkšti juodojo šokolado sausainiai
- Sausainiai su obuoliais
- Vaikystės skarelės
- Gardžios duonos lazdelės
- Sausainiai su džiovintais ananasais
- Dr. Oetker imbieriniai sausainiai dekoruoti glajumi ir pabarstukais
- Meduolis baltarusiškai
- Imbierinės žvaigždės
- Sausainiai "Šypsenėlės"
- Tinginys tarp aguonų
- Skanios širdelės
- Kokosiniai sausainiai
- Kepta eglutė
- Sausainiai su uogiene
Florentinai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kondensuotas pienas,
1 skardinė -
Vaisiai, džiovinti (razinos, spanguolės, cukatos),
200 gramų -
Dribsniai, šokoladiniai,
100 gramų - Saulėgrąžos
- Sezamas, sėklos
-
Kukurūzų dribsniai,
150 gramų - Riešutai, įvairūs
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Orkaitę įkaitiname iki 190°C temp., pasiruošiam kepimo formą, kurioje kepsime. Kepimo formą ištiesiame kepimo popieriumi.
Svarbu, kad kondensuotas pienas būtų ne iš šaldytuvo, o kambario temperatūros ir takus. Jei ne, tai teks jį truputį pašildyti atskirai dubenėlyje arba karšto vandens vonelėje.Visus ingredientus sudedame į dubenį, užpilame kondensuotą pieną, sumaišome. Masė taps klampi, bet dribsniai nepaskęs kondensuotame piene.
Gautą masę pilame į paruoštą skardą. Kepame apie 15 - 30 min. Kai florentinai atvės, gražiai juos supjaustome.