Firminė Žavintos žuvienė
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 vienetai žuvis (2 rūšių, bet kokios mėgiamos)
1 vienetas lašiša (arba upėtakių kepsnys)
2 vienetai bulvių
2 vienetai morkos
1 vienetas svogūnai
2 vienetai pomidorai
2 skiltelės česnakas
100 gramų ryžiai
200 gramų grietinėlės, 35%
1 vienetas sultinys (kubeliai)
2 vienetai lauro lapų (lapai)
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Puiki alternatyva nemėgstantiems tradicinės žuvienės, ypač tinka vaikams ;)

Visas daržoves susmulkiname: bulves supjaustome kubeliais, morkas sutarkuojame burokine tarka, svogūnus ir česnakus smulkiai supjaustome, pomidorus - skiltelėmis. Visas daržoves pakepiname ATSKIRAI, tas labai svarbu :) Į verdantį vandenį sudedame gabalėliais supjaustytas žuvis (išskyrus lašišą), suberiame apkeptas bulves, atskirai sukepintas morkas bei kartu apkeptus svogūnus su česnakais. Užverdame. Suberiame ryžius. Užverdame. Po 5 minučių sudedame keptus pomidorus ir suberiame visus prieskonius. Įdedame lašišos steiką ir supilame grietinėlę. Užverdame ir verdame dar 7-10 minučių ant nedidelės ugnies. Skani ir aromatinga žuvienė paruošta ;)

Populiariausi receptai šią savaitę

Firminė Žavintos žuvienė

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Puiki alternatyva nemėgstantiems tradicinės žuvienės, ypač tinka vaikams ;)

Visas daržoves susmulkiname: bulves supjaustome kubeliais, morkas sutarkuojame burokine tarka, svogūnus ir česnakus smulkiai supjaustome, pomidorus - skiltelėmis. Visas daržoves pakepiname ATSKIRAI, tas labai svarbu :) Į verdantį vandenį sudedame gabalėliais supjaustytas žuvis (išskyrus lašišą), suberiame apkeptas bulves, atskirai sukepintas morkas bei kartu apkeptus svogūnus su česnakais. Užverdame. Suberiame ryžius. Užverdame. Po 5 minučių sudedame keptus pomidorus ir suberiame visus prieskonius. Įdedame lašišos steiką ir supilame grietinėlę. Užverdame ir verdame dar 7-10 minučių ant nedidelės ugnies. Skani ir aromatinga žuvienė paruošta ;)

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų