Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai
AUTORIUS:
Vija
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 sluoksniuotos tešlos
300 gramų moliūgai
300 gramų vištienos filė
1 pakelis feta sūrio
1 žiupsnelis druska
1 žiupsnelis pipirai
1 žiupsnelis prieskonių vištienai
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Tešlą atšildyti.
2.
Per tą laiką susipjaustyti nedideliais gabaliukais vištieną.
3.
Pridėti druskos, pipirų, prieskonių ir kepti su trupučiu aliejaus, kol vištiena iškeps. Kai liks kelios minutes iki vištiena bus numama nuo ugnies, ant jos reikia įmesti kelis rozmarino šiaudelius – nuo stiebelio nuplėštus lapelius.
4.
Išsikepti moliūgą – supjaustyti nedideliais gabaliukais, apšlakstyti aliejumi, druska, prieskoniais ir orkaitėje kepti, kol suminkštės.
5.
Fetos sūrį supjaustyti mažais gabaliukais.
6.
Tešlą šiek tiek pakočioti.
7.
Pakloti ant kepimo popieriaus. Per viduriuką išdėlioti vištienos ir moliūgo gabaliukus.
8.
180 laipsnių temperatūroje kepti, kol kraštai apskrus. Likus kepti kelioms minutėms, apibarstyti fetos sūriu ir keliais rozmarino šiaudeliais. Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Tešlą atšildyti.

  2. Per tą laiką susipjaustyti nedideliais gabaliukais vištieną.

  3. Pridėti druskos, pipirų, prieskonių ir kepti su trupučiu aliejaus, kol vištiena iškeps. Kai liks kelios minutes iki vištiena bus numama nuo ugnies, ant jos reikia įmesti kelis rozmarino šiaudelius – nuo stiebelio nuplėštus lapelius.

  4. Išsikepti moliūgą – supjaustyti nedideliais gabaliukais, apšlakstyti aliejumi, druska, prieskoniais ir orkaitėje kepti, kol suminkštės.

  5. Fetos sūrį supjaustyti mažais gabaliukais.

  6. Tešlą šiek tiek pakočioti.

  7. Pakloti ant kepimo popieriaus. Per viduriuką išdėlioti vištienos ir moliūgo gabaliukus.

  8. 180 laipsnių temperatūroje kepti, kol kraštai apskrus. Likus kepti kelioms minutėms, apibarstyti fetos sūriu ir keliais rozmarino šiaudeliais. Skanaus.

Receptą atsiuntė Vija
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų