4 | sluoksniuotos tešlos |
300 gramų | moliūgai |
300 gramų | vištienos filė |
1 pakelis | feta sūrio |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | prieskonių vištienai |
šiek tiek | aliejaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šventinė višta
- Paukštiena su pievagrybiais
- Vištiena su daržovėmis bei grybais
- Grikių maltinukai su vištiena
- Naminės mini tortilijos
- Vištiena su grybais
- Troškinys čenachinėse
- Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
- Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
- Kepti vištų sparneliai prie alaus
- Kepta višta
- Vištų sparneliai
- Vištiena su grietinelės padažu
- Kalakutienos guliašas
- Šventiniai drebučiai
- Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
- Sultingas vištienos kepsnys
- Filiukai pataluose
- Vištiena ant grotelių
- Kepta kurapka
Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sluoksniuota tešla,
4 -
Moliūgai,
300 gramų -
Vištienos filė,
300 gramų -
Feta sūris,
1 pakelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai vištienai ,
1 žiupsnelis - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Tešlą atšildyti.
Per tą laiką susipjaustyti nedideliais gabaliukais vištieną.
Pridėti druskos, pipirų, prieskonių ir kepti su trupučiu aliejaus, kol vištiena iškeps. Kai liks kelios minutes iki vištiena bus numama nuo ugnies, ant jos reikia įmesti kelis rozmarino šiaudelius – nuo stiebelio nuplėštus lapelius.
Išsikepti moliūgą – supjaustyti nedideliais gabaliukais, apšlakstyti aliejumi, druska, prieskoniais ir orkaitėje kepti, kol suminkštės.
Fetos sūrį supjaustyti mažais gabaliukais.
Tešlą šiek tiek pakočioti.
Pakloti ant kepimo popieriaus. Per viduriuką išdėlioti vištienos ir moliūgo gabaliukus.
180 laipsnių temperatūroje kepti, kol kraštai apskrus. Likus kepti kelioms minutėms, apibarstyti fetos sūriu ir keliais rozmarino šiaudeliais. Skanaus.
Komentarai