Faršu įdarytos paprikos
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek druska
šiek tiek krapai
šiek tiek prieskoniai
4 vienetai paprika
1 vienetas kiaušiniai
350 gramų kiaulienos faršas
150 gramų ryžiai (virti)
3 vienetai morkos
2 vienetai svogūnai
2 skiltelės česnakas
3 valgomieji šaukštai kečupas
šiek tiek juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nupjauname paprikų drūtgalį, išimamame sėklas ir pertvaras. Paprikas išplauname, vidų pasūdome (tik nereikia persistengti). Svogūną ir česnaką nulupame ir susmulkiname. Morkas nuskutame, nuplauname ir vieną morką supjaustome rėžiukais, o kitas dvi sutarkuojame smulkiai. Į įkaitintą aliejų dedame faršą, šiek tiek apkepus faršui, sudedame smulkintus svogūnus, česnakus ir tarkuotas morkas. Viską pagardiname druska ir prieskoniais. Iš išvirusių ryžių, atvėsusio kepto faršo, kiaušinio padarome vientisą masę. Paprikas prikemšame paruoštu įdaru. Įdarytos paprikos sudedamos į puodą, kartu su supjaustytomis rėžiukais morkomis, viską užpilame sultiniu, įdedame 3 šaukštus kečupo ir 40 minučių troškiname.

Populiariausi receptai šią savaitę

Faršu įdarytos paprikos

Komentarai: 49
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nupjauname paprikų drūtgalį, išimamame sėklas ir pertvaras. Paprikas išplauname, vidų pasūdome (tik nereikia persistengti). Svogūną ir česnaką nulupame ir susmulkiname. Morkas nuskutame, nuplauname ir vieną morką supjaustome rėžiukais, o kitas dvi sutarkuojame smulkiai. Į įkaitintą aliejų dedame faršą, šiek tiek apkepus faršui, sudedame smulkintus svogūnus, česnakus ir tarkuotas morkas. Viską pagardiname druska ir prieskoniais. Iš išvirusių ryžių, atvėsusio kepto faršo, kiaušinio padarome vientisą masę. Paprikas prikemšame paruoštu įdaru. Įdarytos paprikos sudedamos į puodą, kartu su supjaustytomis rėžiukais morkomis, viską užpilame sultiniu, įdedame 3 šaukštus kečupo ir 40 minučių troškiname.

Reklama:

Komentarai (49)


  • NesakysiuBL 2017-08-18 17:16

    Geriausiai, susitaisai farsa su prieskoniais su viskuo tada idedi virtu ryziu sumaisai, palaikai. Isvalai paprikas prigrudi tuo farsu duri i dukofke ir kepi ! FSIO ! jokiu morku kepinimu ir kitu huiniu nereik


  • dovi 2015-02-24 14:37

    Nesuprantu kur kecupa dead ir kur krapai ? Neissamiai ir nepilnai aprase uzmirso


  • juste 2014-07-16 16:43

    morku nemekstu,farsa kepiau.tai neskanu buvo.


  • lika. 2014-07-03 13:27

    kecupo nededu ir vandens nepilu,skyscio pakankamai buna nuo pomidoru,geriau juos nulupti


  • lika 2014-07-03 13:24

    o as dar papjaustau pomidoru 3-4 ,dedu ant virsaus i troskintuva,gaunasi daug skaniau,nes priduoda rugsteles,ir valgau su bulvem arba bulviu kose,o ryziu visai nededu.


  • Darius 2013-12-10 17:23

    prastas receptas, reikia dėti žalią faršą ir geriau būtu liesas jautienos faršas. morkas dejau formos dugne, uždengiau folija, truputi vandens. 40min 200C su vėjeliu, pasaka


  • justina 2013-10-31 09:46

    ant 350 gr farso-150 gr ryziu yra gerokai per daug . ir tikrai kam kepti farsa ? patinka riebiau???


  • klausimelis 2013-10-20 11:47

    kiek daug sultinio? kad apsemtu puse ar daugiau paprikos?


  • Vile 2012-05-02 12:19

    Viskas labai gerai,tik nereikia perssistengti[siais laikais] Nereikia kiausinio,nereikia kepti farso.Viska darom kaip ir balandeliams.


  • dj roz 2012-04-15 17:52

    ;-) tikrai labai skaniai ir gardziai davosi , net pirsciukus aplaizysi


Daugiau receptų