8 vienetai | pievagrybiai (dideli) |
200 gramų | mėsa (malta) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | paprika |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mėsos apkepas
- Kiaulienos ir varškės maltinukai
- Jautiena kiniškai
- Italijos kukuliai
- Orkaitėje kepta kiauliena
- Sibiro koldūnai
- Tekiloje marinuota jautiena
- Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
- Steikas
- Kiaulienos kepsneliai su ananasais
- Holishki (balandėliai)
- Kiaulienos išpjova po porais
- Kotletukai su padažu su brokoliais
- Įdaryti jautienos kepsneliai
- Mėsos pyragas
- Jautienos maltinukai
- Virtiniai su mėsa
- Troškintos veršienos kepenėlės
- Purienos
- Kepenėlės su vaisiais
Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pievagrybiai, dideli,
8 vienetai -
Mėsa, malta,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Citrinos,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuplaukite ir nudžiovinkite pievagrybius. Grybų kotelius išpjaukite. Išspauskite pusės citrinos sultis. Apšlakstykite pievagrybių kepurėles citrinų sultimis.
Nuvalykite ir smulkiai supjaustykite svogūnus ir papriką. Į mėsos faršą suberkite smulkintus svogūnus ir papriką. Pasūdykite, įberkite juodųjų ir raudonųjų pipirų, prieskonių.
Įkaitinkite orkaitę iki 200°C temp.
Pievagrybių kepurėles užpildykite įdaru. Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi. Kepkite apie 30 min. Įdarytus grybus patiekite karštus.