250 gramų | tešla (šaldyta, trapi) |
20 gramų | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
600 gramų | kiaulienos faršas |
250 gramų | sūris (fermentinis) |
1 vienetas | paprika (raudona) |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 vienetas | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
3 vienetai | pomidorai |
šiek tiek | bazilikas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | majonezas |
Tada keptuvėje pakepti faršą, kubeliais supjaustytą svogūną ir papriką. Sudėti prieskonius ir pakepinus suberti juos į kepimo indą. Užtepti grietine.
Susitarkuoti sūrį, supjaustyti pomidorus griežinėliais, česnakus susmulkinti. Sudėti pomidorų grėžinėlius į indą ant pakepinto faršo, užberti sūrį, dėti majonezo (pagal skonį), o ant majonezo užberti smulkintą česnaką. Galiausiai uždėti antrą dalį iškočiotos tešlos ir užlipdyti galus. Dėti į orkaitę ir kepti maždaug 30 min. kol apskrus tešla. Ir apkepas pagamintas.
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
- Duona įdaryti pomidorai
- Įdaryti griežčiai
- Cikorijų apkepas su mėsa
- Vištiena su cukinija ir pomidorais
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Agurkų pjausniai
- Įdarytos cukinijos
- Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
- Įdarytos paprikos kitaip
- Aštrios krevetės grilyje
- Lauko čili sriuba
- Porų pyragas
- Ryžių kepsneliai
- Apkepas „La Graikija“
- Kukurūzų maltiniai
- Moliūgai vakarienei
- Slovakiški baklažanai
- Kukurūzų burbuolės
- Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
- Kepta cukinija su kariu
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
- Paruošimo laikas:
-
Tešla, šaldyta, trapi,
250 gramų -
Sviestas,
20 gramų - Juodieji pipirai
-
Kiaulienos faršas,
600 gramų -
Sūris, fermentinis,
250 gramų -
Paprika, raudona,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Pomidorai,
3 vienetai - Bazilikas
- Druska
- Aliejus
- Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Atšildyti ir iškočioti tešlą. Pusę jos dėti kaip pagrindą į kepimo indą. Indą ištepkite sviestu.
Tada keptuvėje pakepti faršą, kubeliais supjaustytą svogūną ir papriką. Sudėti prieskonius ir pakepinus suberti juos į kepimo indą. Užtepti grietine.
Susitarkuoti sūrį, supjaustyti pomidorus griežinėliais, česnakus susmulkinti. Sudėti pomidorų grėžinėlius į indą ant pakepinto faršo, užberti sūrį, dėti majonezo (pagal skonį), o ant majonezo užberti smulkintą česnaką. Galiausiai uždėti antrą dalį iškočiotos tešlos ir užlipdyti galus. Dėti į orkaitę ir kepti maždaug 30 min. kol apskrus tešla. Ir apkepas pagamintas.
Skanaus
Komentarai (2)
-
frwgtw
2013-08-15 19:14
esi tu
-
Svečias
2011-09-26 19:44
:-D %-) :parselis: