5 vienetai | vištiena (blauzdelės) |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | kukurūzai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
- Skanioji vištytė
- Vištiena kepta su žolelėmis
- Skanus viščiukas
- Sluoksniuotas apkepas
- Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
- Kiniški sparneliai
- Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
- Kotletukai su moliūgu
- Troškinta vištiena kinietiškai
- Auksinės šlaunelės
- Vištienos filė su grybų padažu
- Čachochbilis
- Vištienos šašlykas
- Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
- Malta mėsa įdaryti obuoliai
- Vištienos užkepėlė
- Vištienos filė šašlykas
- Aštri vištiena su bulvemis
- Keptos ančiukų kulšelės
- "Girta vištiena"
Farširuotos blauzdelės
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vištiena, blauzdelės,
5 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kukurūzai,
2 vienetai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuo blauzdelių atsargiai nuimti odą. Prie pat sąnario perpjauti, kad liktu oda ir sąnarys. Nuo kaulų nuimti mėsą.
Mėsą supjaustyti smulkiai. Išvirti morkas bei kukurūzus. Morkas smulkiai supjaustyti, kukurūzus nupjauti nuo kotelio. Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti. Sumaišyti mėsą su visais daržovėmis. Gardinti druska, pipirais
Odą prikimšti paruoštu faršu ir gerai arba surišti, arba su smeigtuku užtvirtinti.
Dėti į kepimo formą. patepti aliejumi ir kepti 180 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 50 min.
Skanaus