Eskalopas su pomidorais ir sūriu
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai | vištiena (filė) |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
2 vienetai | pomidorai |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Filė supjaustykite gabaliukais ir šiek tiek pamuškite, pagardinkite prieskoniais.
2.
Apkepikite aliejuje vieną pusę.
Apverskite į kitą ir dėkite griežinėlį pomidoro ir fermentinio sūrio.
Uždengtu dangčiu kepkite apie 5-7 minutes, ant silpnos ugnies.
Apverskite į kitą ir dėkite griežinėlį pomidoro ir fermentinio sūrio.
Uždengtu dangčiu kepkite apie 5-7 minutes, ant silpnos ugnies.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
- Gardūs vištienos piršteliai
- Vištiena su ryžiais
- Farširuotos vištų šlaunelės
- Keptos antienos blauzdelių tulpės
- Troškintos kurapkos
- Virtinukai su vištiena
- Vištiena garų puode
- Vištų blauzdelės su voveraitėmis
- Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
- Pyragėliai su vištienos įdaru
- Įdaryta antis
- Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
- Aluje kepti vištų sparneliai
- Auksinės šlaunelės
- Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
- Aštrūs sparneliai
- „Saulytė“
Eskalopas su pomidorais ir sūriu
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, filė,
4 vienetai -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Pomidorai,
2 vienetai -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Filė supjaustykite gabaliukais ir šiek tiek pamuškite, pagardinkite prieskoniais.
Apkepikite aliejuje vieną pusę.
Apverskite į kitą ir dėkite griežinėlį pomidoro ir fermentinio sūrio.
Uždengtu dangčiu kepkite apie 5-7 minutes, ant silpnos ugnies.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Kristina
2019-08-29 22:18
Lengva ir gardu butinai isbandisiu
-
[email protected]
2016-02-02 22:46
Skanaus
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...