šiek tiek | druska |
400 mililitrų | aliejaus |
šiek tiek | prieskoniai |
500 gramų | jautienos faršas |
25 gramai | sviestas |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | bazilikas |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
Svogūną smulkiai sukapojame ir pakepame svieste. Jautienos faršą sumaišome su atvėsusiais pakeptais svogūnais, viską pagardiname prieskoniais, druska, juodaisiais pipirais, bazilikais. Iš gautos masės suformuojame kukulaičius, juos pamirkome plaktame kiaušinyje ir apvoliojame miltuose, dedame į karštą aliejų ir verdame, kol gražiai apskrus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
- Daržovės su mėsa ir sūriu
- Dzūkiški kukulaičiai
- Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
- Šašlykai su actu ir žalumynais
- Įdaryti burokėliai
- Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
- Jautienos kotletukai
- Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
- Šašlykas majoneze
- Paprastieji šašlykai
- Šašlykai su granatų sulčių padažu
- Mėsos ir daržovių drebučiai
- Kepsnys Du milžinai
- Mėsinis riestainis su kiaušiniu
- Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
- Kukuliai su padažu
- Lengvi kiaulienos kepsneliai
- Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
- Nugarinė ant grotelių
Dzūkiški kukulaičiai
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Aliejus,
400 mililitrų - Prieskoniai
-
Jautienos faršas,
500 gramų -
Sviestas,
25 gramai -
Svogūnai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Bazilikas
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaušinį išplakame.
Svogūną smulkiai sukapojame ir pakepame svieste. Jautienos faršą sumaišome su atvėsusiais pakeptais svogūnais, viską pagardiname prieskoniais, druska, juodaisiais pipirais, bazilikais. Iš gautos masės suformuojame kukulaičius, juos pamirkome plaktame kiaušinyje ir apvoliojame miltuose, dedame į karštą aliejų ir verdame, kol gražiai apskrus.
Komentarai (2)
-
Giedrė
2012-03-29 17:33
Skanu! Tik aš patobulinau receptą kiek - į faršą dedu kiaušinį ir maltų džiūvesėlių (šiek tiek) bei mažą skiltelę česnako. Apskrudusius kukulius dar kiek patroškinu garuose - kažkaip man ramiau, kad mėsa bus tikrai gerai apdorota, nes šitie kukuliukai ypač patiko vaikams ;-) .