1.5 kilogramo | žuvis |
50 gramų | kvietiniai miltai |
3 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | džiūvėsėliai |
150 gramų | aliejaus |
šiek tiek | druska |
Taip galima kepti karpį, jūros žuvies nugarinę, menkę.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptos midijos su sūriu
- Žuvies šašlykai
- Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
- Suktinukai
- Lašiša su vasaros gėrybėmis
- Skani zuvytė
- Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
- Saidos filė su ryžiais
- Kepta balta žuvis (Tilapia)
- Žuvies kukuliukai
- Lašiša su bulvių ir morkų koše
- Gurmaniškas lašišos kepsnys
- Keptas ungurys
- Lynas, keptas ant grotelių
- Keptas įdarytas karpis
- Eršketas šampane
- Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
- Skumbrė pievagrybių padaže
- Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
- Lašiša su vaisiais
Džiūvėsiuose kepta žuvis
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis,
1.5 kilogramo -
Kvietiniai miltai,
50 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Džiūvėsėliai,
150 gramų -
Aliejus,
150 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Stambią nuvalytą žuvį perpjauti išilgai pusiau, kiekvieną pusę supjaustyti gabalais, pasūdyti, apvolioti iš pradžių miltuose, o po to, pavilgius į išplaktus kiaušinius,— maltuose džiūvėsėliuose. Žuvį reikia kepti taip, kad gabalai būtų iki pusės pasinėrę į riebalus. Iš pradžių kepama ant didelės ugnies, o paskui, sumažinus ugnį, dar 7—10 minučių ant mažos ugnies.
Taip galima kepti karpį, jūros žuvies nugarinę, menkę.
Komentarai (5)
-
Regina
2017-06-09 11:53
Kepsiu pgl. šį receptą. Ačiū.
-
Migle is playing poker!
2011-10-28 11:51
viskas gerai nebutina tos foto issikepiai ir pamatei kaip atrodo:) :-D :super:
-
Kristina
2008-11-12 09:44
wiskas kaip ir gerai,tik foto truksta
-
Kristina
2008-11-12 09:44
wiskas kaip ir gerai,tik foto truksta