Džiūvėsėlių spurgos meduje
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
3 vienetai kiaušiniai
50 gramų džiūvėsėliai (malti)
šiek tiek alyvuogių aliejaus (kepimui)
0.5 stiklinės medus
0.25 stiklinės vanduo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Kiaušinius su džiūvėsėliais suplakite.
Įkaitinkite aliejų. Kai aliejus bus karštas, šaukštui dėkite tešlą į jį ir apkepkite abi puses.
Išėmę padėkite ant popieriaus, kad nuvarvėtų aliejaus perteklius.
Medų su vandeniu pakaitinkite. Kai mišinys pradės virti, sudėkite į jį spurgas.
Virkite 5 minutes, tada sudėkite į negilų indą. Užpilkite sirupą ant spurgų ir pabarstykite cinamonu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Džiūvėsėlių spurgos meduje

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kiaušinius su džiūvėsėliais suplakite.
Įkaitinkite aliejų. Kai aliejus bus karštas, šaukštui dėkite tešlą į jį ir apkepkite abi puses.
Išėmę padėkite ant popieriaus, kad nuvarvėtų aliejaus perteklius.
Medų su vandeniu pakaitinkite. Kai mišinys pradės virti, sudėkite į jį spurgas.
Virkite 5 minutes, tada sudėkite į negilų indą. Užpilkite sirupą ant spurgų ir pabarstykite cinamonu.

Reklama:

Komentarai (4)


  • saldainiai 2011-04-26 11:21

    zdrw ka tju zjbs


Daugiau receptų