Džiovintų grybų pudingas
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
10 vienetų grybai (džiovinti)
0.5 vieneto batonas
1 stiklinė pienas
2 vienetai svogūnai
2 valgomieji šaukštai sviestas
4 vienetai kiaušiniai
100 gramų grietinė
šiek tiek krapai
šiek tiek petražolės
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išmirkyti grybai išverdami. Piene išmirkytas batonas nuspaudžiamas ir smulkiai sukapojamas. Susmulkinti svogūnai pakepinami svieste. Kiaušinių tryniai išsukami su druska, į juos suberiami kapoti grybai, batonas, supilama grietinė, sudedami prieskoniai. Viskas sumaišoma. Vėliausiai sukrečiami išplakti baltymai. Masė sumaišoma ir sukrečiama į riebalais išteptą apkepo formą. Verdama vandens vonelėje apie 1,5 val. Pudingas tiekiamas pašildytame dubenyje. Atskirai tinka duoti virtų bulvių, grietinės.

Džiovintų grybų pudingas

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išmirkyti grybai išverdami. Piene išmirkytas batonas nuspaudžiamas ir smulkiai sukapojamas. Susmulkinti svogūnai pakepinami svieste. Kiaušinių tryniai išsukami su druska, į juos suberiami kapoti grybai, batonas, supilama grietinė, sudedami prieskoniai. Viskas sumaišoma. Vėliausiai sukrečiami išplakti baltymai. Masė sumaišoma ir sukrečiama į riebalais išteptą apkepo formą. Verdama vandens vonelėje apie 1,5 val. Pudingas tiekiamas pašildytame dubenyje. Atskirai tinka duoti virtų bulvių, grietinės.

Gairės: Virti
Reklama:

Komentarai (5)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...