Džiovintų grybų paštetas
INGREDIENTAI:
100 gramų | baravykai (džiovinti) |
5 vienetai | kiaušiniai (virti) |
200 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išmirkyti ir nuplauti grybai išverdami truputyje vandens. Ataušę grybai ir kietai virti kiaušiniai sumalami. Gauta masė pasūdoma, įberiama maltų pipirų, supilamas ištirpintas sviestas, išsukama. Iš masės daromas pailgas ar apvalus paštetas, dedamas į lėkštę ir puošiamas petražolių šakelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Traiškytos bulvės orkaitėje
- Įdaryti kiaušiniai
- Grybų užtepelė
- Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
- Cukinijų užkanda
- Suvyniotos dešrelės
- Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
- Avokado užtepėlė
- Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
- Salotos ananase
- Paprikų suktinukai
- Šokoladiniai vaisiai
- Sumuštinis "Ara"
- Sūrio piršteliai
- Įdaryti obuoliai
- Krabų lazdelės tešloje.
- Naminis lydytas sūris su krapais
- Aštrios krevetės grilyje
- Sveiko hamburgerio gaminimas
- Pievagrybiai ant žarijų
Džiovintų grybų paštetas
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Baravykai, džiovinti,
100 gramų -
Kiaušiniai, virti,
5 vienetai -
Sviestas,
200 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkyti ir nuplauti grybai išverdami truputyje vandens. Ataušę grybai ir kietai virti kiaušiniai sumalami. Gauta masė pasūdoma, įberiama maltų pipirų, supilamas ištirpintas sviestas, išsukama. Iš masės daromas pailgas ar apvalus paštetas, dedamas į lėkštę ir puošiamas petražolių šakelėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...