Džiovintos mėlynės
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
0.5 litro mėlynės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėlynes galima džiovinti ir su koteliais. Jei džiovintate tik uogas: Paklokite laikraštė sausoje, kambario temperatūros patalpoje ir paskleiskite ant jo uogas. Taip laikykite porą savaičių, vėliau sudėkite į medžiaginį maišelį. Vartokite patiekalų papuošimui, arbatos užpilui, arba sumalkite ir naudokite kaip prieskonį desertams. Jei džiovintate su koteliais, suriškite kotelius ir pakabinkite sausoje patalpoje. Vartojimas: koteliai su uogomis susmulkinami ir naudojami kaip arbatos užpilas.

Džiovintos mėlynės

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Mėlynes galima džiovinti ir su koteliais. Jei džiovintate tik uogas: Paklokite laikraštė sausoje, kambario temperatūros patalpoje ir paskleiskite ant jo uogas. Taip laikykite porą savaičių, vėliau sudėkite į medžiaginį maišelį. Vartokite patiekalų papuošimui, arbatos užpilui, arba sumalkite ir naudokite kaip prieskonį desertams. Jei džiovintate su koteliais, suriškite kotelius ir pakabinkite sausoje patalpoje. Vartojimas: koteliai su uogomis susmulkinami ir naudojami kaip arbatos užpilas.

Gairės: Vytinti, astromenda
Reklama:

Komentarai (6)


  • Gerd@ 2009-08-21 21:01

    :-) taigi nebutina ant laikrascio gali ant kokios medziagos


  • rymvidas 2009-07-20 22:52

    ant laikrascio? feee


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...