Džemas
AUTORIUS:
Rasa
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 kilogramas braškės
350 gramų cukrus
0.5 arbatinio šaukštelio cinamonas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Uogas nuplauti, nuskabyti lapelius, didesnes perpjauti per pusę.
2.
Braškes sudėti į puodą, užberkite 0,5 kg cukraus. Nuolat maišant kaitinti ant silpnos ugnies, kol užvirs. Suberkite likusį kiekį cukraus, cinamoną ir gerai išmaišykite. Virkite dar 2 minutes.
3.
Sudėti į sterilizuotus stiklainius ir uždengite dangteliais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Džemas

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Uogas nuplauti, nuskabyti lapelius, didesnes perpjauti per pusę.

  2. Braškes sudėti į puodą, užberkite 0,5 kg cukraus. Nuolat maišant kaitinti ant silpnos ugnies, kol užvirs. Suberkite likusį kiekį cukraus, cinamoną ir gerai išmaišykite. Virkite dar 2 minutes.

  3. Sudėti į sterilizuotus stiklainius ir uždengite dangteliais.

Receptą atsiuntė Rasa
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų