Dvispalvis keksas su šokoladu
AUTORIUS:
Dovilė
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
200 gramų cukrus
200 gramų sviestas
5 vienetai kiaušiniai
350 gramų miltai
3 valgomieji šaukštai kakava
100 gramų šokoladas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sviestą išsukite su cukrumi. Muškite po vieną kiaušinį ir gerai išplakite.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į kiaušinių masę. Viską išsukite iki vientisos masės.
2.
Pusę tešlos perkelkite į kitą indą. Į likusią tešlos pusę įmaišykite kakavą ir gabalėliais sukapotą šokoladą.
3.
Kepkite 50 - 60 minučių 200°C temperatūroje. Palikite ataušti skardoje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Dvispalvis keksas su šokoladu

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Sviestą išsukite su cukrumi. Muškite po vieną kiaušinį ir gerai išplakite.
    Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į kiaušinių masę. Viską išsukite iki vientisos masės.

  2. Pusę tešlos perkelkite į kitą indą. Į likusią tešlos pusę įmaišykite kakavą ir gabalėliais sukapotą šokoladą.

  3. Kepkite 50 - 60 minučių 200°C temperatūroje. Palikite ataušti skardoje.

Receptą atsiuntė Dovilė
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų