Dvisluoksnis varškės apkepas
AUTORIUS:
Lina
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
750 gramų varškė
2 vienetai kiaušiniai
2 valgomieji šaukštai manų kruopos
3 valgomieji šaukštai uogos (džiovintos (vyšnios, spanguolės ir razinos))
3 valgomieji šaukštai cukrus
2 sluoksnis:
300 gramų grietinė
1 vienetas kiaušiniai
0.5 arbatinio šaukštelio druska
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinis cukrus
0.5 vieneto citrinos žievelė (nutarkuota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sumaišykite varškę , kiaušinius , manų kruopas , cukrų, vanilinį cukrų ir labai gerai išmaišykite. Sudėkite razinos, spanguoles ir vyšnios bei išmaišykite. Sudėkite masę į riebalais pateptą kepimo formą ir išlyginkite paviršių. Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 10 - 15 minučių.
2.
Išplakite kiaušinį su vaniliniu cukrumi, berkite druskos, sudėkite grietinę ir gerai išmaišykite. Išimkite varškės apkepą, sudėkite ant jo antrą sluoksnį ir dar kepkite 15 - 20 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Dvisluoksnis varškės apkepas

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai: 2 sluoksnis:
Gaminimo eiga:
  1. Sumaišykite varškę , kiaušinius , manų kruopas , cukrų, vanilinį cukrų ir labai gerai išmaišykite. Sudėkite razinos, spanguoles ir vyšnios bei išmaišykite. Sudėkite masę į riebalais pateptą kepimo formą ir išlyginkite paviršių. Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 10 - 15 minučių.

  2. Išplakite kiaušinį su vaniliniu cukrumi, berkite druskos, sudėkite grietinę ir gerai išmaišykite. Išimkite varškės apkepą, sudėkite ant jo antrą sluoksnį ir dar kepkite 15 - 20 minučių.

Receptą atsiuntė Lina
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų