375 mililitrai | vanduo |
40 gramų | pienas (milteliai) |
1.5 arbatinio šaukštelio | druska |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
560 gramų | kvietiniai miltai |
15 gramų | mielės (šviežios) |
1 valgomasis šaukštas smulkiai pjaustytų česnakų,
1 valgomasis šaukštas alyvų aliejus
2 šaukštai sūrio
2 šaukšteliai džiovintų rozmarinų
Visus tešlai skirtus ingredientus sumaišome kartu ir minkome tešlą ant miltuoto paviršiaus. Kai gaunama vientisa, nelipni masė, tešla paliekama pailsėti 15 minučių. Tada iškočiojama stačiakampio forma ir kas 1 cm įpjaunama, padarant juosteles.
Paruošta tešla aptepama aliejumi, apibarstoma česnakais, rozmarinais ir sūriu. Dar paliekama pastovėti ir tada kepama 200 ° C temperatūroje apie 15 - 18 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškės pyragas
- Obuolių tortas su plakta grietinėle
- Pyragas su bulvėmis
- Kuršėnų vyniotinis
- Bulkutės su varškės įdaru
- Aistės jogurto pyragas
- Bandelės su daržovių įdaru
- Pupelių chocolate brownie
- Skanios širdelės
- Duoninis biskvitas
- Mėsos ir sūrio pyragėliai
- Varkės pyragas
- Pyragėliai su saliamiu
- Karališkas obuolių pyragas su obuolių uogiene
- Vaflių tortas
- Kalėdinis varškės pyragas
- Daniškas kalėdinis pyragas
- Tortas Napoleonas
- Citrininis pyragas su rikotos sūriu
- Šventinis skruzdėlynas su "DanSukker" cukraus milteliais
Duonos laukas
-
Vanduo,
375 mililitrai -
Pienas, milteliai,
40 gramų -
Druska,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
560 gramų -
Mielės, šviežios,
15 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Apibarstymui:
1 valgomasis šaukštas smulkiai pjaustytų česnakų,
1 valgomasis šaukštas alyvų aliejus
2 šaukštai sūrio
2 šaukšteliai džiovintų rozmarinų
Visus tešlai skirtus ingredientus sumaišome kartu ir minkome tešlą ant miltuoto paviršiaus. Kai gaunama vientisa, nelipni masė, tešla paliekama pailsėti 15 minučių. Tada iškočiojama stačiakampio forma ir kas 1 cm įpjaunama, padarant juosteles.
Paruošta tešla aptepama aliejumi, apibarstoma česnakais, rozmarinais ir sūriu. Dar paliekama pastovėti ir tada kepama 200 ° C temperatūroje apie 15 - 18 minučių.