Duona su raudonais svogūnais
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės raudonas vynas
1 arbatinis šaukštelis druska
400 gramų kvietiniai miltai
240 mililitrų vanduo
1 arbatinis šaukštelis mielės (sausos)
1 valgomasis šaukštas cukrus
1 vienetas svogūnai (raudoni)
20 gramų sviestas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišome druską, cukrų, mielės ir miltus. Supilame pamažu vandenį ir minkome tešlą. Ją atidedame pastovėti.

Susmulkintą svogūną užpilame vynu ir verdame ant lėtos ugnies. Į atvėsusius svogūnus beriame druskos ir juodųjų pipirų. Tada juos galime supilti į tešlą. Tešlą išmaišome su svogūnais, suformuojame ir dedame į kepimo indą, išteptą sviestu. Paliekame pakilti.

Kepame orkaitėje įkaitintoje iki 200 laipsnių temperatūros, kol gražiai parunda (apie 40-50 minučių).

Populiariausi receptai šią savaitę

Duona su raudonais svogūnais

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Sumaišome druską, cukrų, mielės ir miltus. Supilame pamažu vandenį ir minkome tešlą. Ją atidedame pastovėti.

Susmulkintą svogūną užpilame vynu ir verdame ant lėtos ugnies. Į atvėsusius svogūnus beriame druskos ir juodųjų pipirų. Tada juos galime supilti į tešlą. Tešlą išmaišome su svogūnais, suformuojame ir dedame į kepimo indą, išteptą sviestu. Paliekame pakilti.

Kepame orkaitėje įkaitintoje iki 200 laipsnių temperatūros, kol gražiai parunda (apie 40-50 minučių).

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų