Duona įdaryti pomidorai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
200 gramų duona
700 gramų pomidorai
150 gramų sūris
100 gramų aliejaus
4 skiltelės česnakas
šiek tiek petražolės (lapeliai)
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Receptas iš „Moters savaitgalio“ (specialusis projektas „Lietuviški valgiai“)

Gaminau be česnako :)

1. Nupjaukite viršutinę pomidorų dalį, išskobkite vidų ir pasūdykite.

2. Duoną ir sūrį sutarkuokite, smulkiai supjaustykite petražolių lapelius ir česnaką. Visus produktus išmaišykite ir įdarą dėkite į pomidorus.

3. Viršų apšlakstykite aliejumi, ant viršaus uždėkite nupjautas pomidorų viršutines dalis ir kepkite orkaitėje apie 10 min. Na tiek laiko tikrai per mažai. Kepiau apie 20 min.

Patiekti karštus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Duona įdaryti pomidorai

Komentarai: 9
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Receptas iš „Moters savaitgalio“ (specialusis projektas „Lietuviški valgiai“)

Gaminau be česnako :)

1. Nupjaukite viršutinę pomidorų dalį, išskobkite vidų ir pasūdykite.

2. Duoną ir sūrį sutarkuokite, smulkiai supjaustykite petražolių lapelius ir česnaką. Visus produktus išmaišykite ir įdarą dėkite į pomidorus.

3. Viršų apšlakstykite aliejumi, ant viršaus uždėkite nupjautas pomidorų viršutines dalis ir kepkite orkaitėje apie 10 min. Na tiek laiko tikrai per mažai. Kepiau apie 20 min.

Patiekti karštus.

Reklama:

Komentarai (9)


  • Margarita iš Klaipėdos 2010-12-26 19:02

    pagal recepta - nereikejo.
    Bet ir nuo pomidoru priklauso. Buna tokiu "sausesniu", o buna ir labai sultingu.


  • ela 2010-12-26 13:33

    pamirsau paklausti as kai dariau tai i vidu su duona ir suriu sudejau smulkiai supjaustyta,ta isskobta pomidoru minkstima,reikejo ta daryt ar ne?kazkoks idaras per skystas buvo,tai pagalvojau gal nereikejo to minkstimo?aciu uz atsakyma! ;-)


  • ela 2010-12-26 13:27

    ir vel puikus Margaritos is Klaipedos receptas!saunu gera kai yra zmoniu kurie atsiuncia vat tokiu receptu,skonis originalus,lengvas,puiku nera zodziu! :-) ;-)


  • Margarita iš Klaipėdos 2010-08-31 07:54

    Taip, tarkuoti "zalia" duona burokine tarka, kaip ir suri. Man irgi anksciau neteko tarkuoti duonos - biski keistai, bet gavosi ;-)
    Suris - pagal skoni. "Dvaro", "Svalia", "Rokiskio"...
    Isskobtus pomidorus sudyti nebutina, nes suris, duona, cesnakai jau priduoda skonio. Bet galima :) - punktas 1: Nupjaukite viršutinę pomidorų dalį, išskobkite vidų ir pasūdykite.

    Na as irgi nesu super kulinare :ne: :-)
    Skanaus!


  • javas 2010-08-31 06:53

    :-* Labas ,faina Margarita is Klaipedos .Man Jusu receptai VISADA labai patinka , nes viskas visada aisku,bet si karteli nelabai supratau. Ar ta duona ,na, ta prasme ,"zalia" reikia tarkuoti ? Ar pakepta ? Siaip jau ,o koks suris turi buti ? Isskobtus pomidorus reikia sudyti ? Kaip cia dabar gaunasi , faina Margarita is Klaipedos - nu nelabai as cia supratau. O kokia tarka (burokine?) tarkuoti ? Ar taip sau sutrupinti ,ar supjaustyti galima ? Daug klausimu man iskilo , nes zinau , kad visi Jusu receptai labai man tinkami , bet nesu toks labai jau super kulinaras , norisi aiskumo :-D :myliu: :-*


  • (anonimas) 2010-08-26 22:07

    liuks receptas, labai patiko


  • Margarita iš Klaipėdos 2010-07-27 22:23

    tinka ir juoda duona, gal net dar skaniau :)


Daugiau receptų