Desertinis vasaros tortukas su Filadelfijos sūriu
AUTORIUS:
Laima
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
šiek tiek varškė
125 gramai cukraus pudra
1 vienetas kiaušiniai
125 gramai jogurtas (su persikų gabaliukais, bet gali būti ir paprastas)
175 gramai sūris (Filadelfijos)
1 pakelis varškė (pertrinta per sietą)
Pagrindui:
120 gramų sausainiai
50 gramų sviestas
Viršui:
1 pakelis želė
250 gramų braškės
2 valgomieji šaukštai cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sausainius kuo smulkiau sutrupinti arba sumalti ir kruopščiai sumaišyti su tirpintu sviestu. Masę sudėti ant kepimo formos (turėjau 22 cm skersmens).
2.
Varškę, jogurtą ir Filadelfijos sūrį maišytuvu sumaišyti, sudėti cukraus pudrą ir vėl gerai išmaišyti. Tada atsargiai supilti išplaktą kiaušinį ir vėl išmaišti viską.
3.
Orkaitę įkaitinti iki 140 - 150 °C temp. Ant sausainių masės paskirstyti varškės masę ir kepti nurodytoje temp. apie valandą laiko. Palikti pyragą atvėsti.
4.
Pagaminti želė pagal instrukciją, tik darant, dar pridėti 2 šaukštus cukraus. Atvėsusią želė pilti ant pyrago viršaus, sudėti braškių puseles ir padėti į šaldytuvą sustingti.


Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Desertinis vasaros tortukas su Filadelfijos sūriu

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai: Pagrindui: Viršui:
Gaminimo eiga:
  1. Sausainius kuo smulkiau sutrupinti arba sumalti ir kruopščiai sumaišyti su tirpintu sviestu. Masę sudėti ant kepimo formos (turėjau 22 cm skersmens).

  2. Varškę, jogurtą ir Filadelfijos sūrį maišytuvu sumaišyti, sudėti cukraus pudrą ir vėl gerai išmaišyti. Tada atsargiai supilti išplaktą kiaušinį ir vėl išmaišti viską.

  3. Orkaitę įkaitinti iki 140 - 150 °C temp. Ant sausainių masės paskirstyti varškės masę ir kepti nurodytoje temp. apie valandą laiko. Palikti pyragą atvėsti.

  4. Pagaminti želė pagal instrukciją, tik darant, dar pridėti 2 šaukštus cukraus. Atvėsusią želė pilti ant pyrago viršaus, sudėti braškių puseles ir padėti į šaldytuvą sustingti.


    Skanaus!

Receptą atsiuntė Laima
Reklama:

Komentarai (2)


  • Daiva 2015-06-11 10:59

    Yra POKELIS 250 gramu, yra POKELIS 500 gramu. kiekvienas POKELIS turi skirtingai gramu!


Daugiau receptų