550 gramų | bulvių (virtos) |
250 gramų | pievagrybiai (smulkinti) |
250 gramų | marinuoti grybai |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% |
200 gramų | pomidorai |
200 gramų | svogūnai |
200 gramų | vištienos filė |
125 gramai | šparaginės pupelės |
100 gramų | sūris |
100 gramų | aliejaus |
50 gramų | konservuoti kukurūzai |
10 gramų | prieskoniai |
10 gramų | petražolės (džiovintos) |
5 gramai | juodieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Faršo užkepėlė su daržovėmis
- Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
- Grikinis vištienos „Zuikis“ su violetiniu svogūnu
- Lazanija su sūriu ir kiauliena
- Vištienos užkepėlė
- Bulvių apkepas
- Šoninės ir svogūnų pyragas
- Cukinijų apkepas
- Apkepas „Greitukas“
- Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
- Prancūziškas mėsos pyragas
- Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
- Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
- Sočiausioji pica
- Vištienos apkepas su cukinija
- Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Bulvių patiekalas
- Soti pica
- Velykinis kiaušinių ir sūrio vyniotinis
Daržovių užkepėlė su vištiena
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Bulvės, virtos,
550 gramų -
Pievagrybiai, smulkinti,
250 gramų -
Marinuoti grybai,
250 gramų -
Grietinėlė, 35%,
250 mililitrų -
Pomidorai,
200 gramų -
Svogūnai,
200 gramų -
Vištienos filė,
200 gramų -
Šparaginės pupelės,
125 gramai -
Sūris,
100 gramų -
Aliejus,
100 gramų -
Konservuoti kukurūzai,
50 gramų -
Prieskoniai,
10 gramų -
Petražolės, džiovintos,
10 gramų -
Juodieji pipirai,
5 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pakepiname svogūnus aliejuje, kol gražiai pagels.
Vištienos filė taip pat pakepiname, pabarstome druska ir pipirais.
Ant kepimo indo dugno dedame virtas bulves ir pabarstome prieskoniais. Ant viršaus sudedame kepintus svogūnus, šparagines pupeles, kepintą vištieną, kukurūzus, pievagrybius, marinuotus grybus, kubeliais pjaustytus pomidorus ir pabarstome pipirais bei džiovintomis petražolėmis.
Viską užpilame grietinėle ir kepame 170 laipsnių temperatūroje 15 - 20 minučių.
Prieš baigiant kepti pabarstome fermentiniu sūriu, kad jis gražiai viską užlydytų. Skanaus!