4 vienetai | dešrelės (pieniškos) |
1 skardinė | pupelės (konservuotos, raudonos) |
2 vienetai | bulvių (didelės) |
2 vienetai | svogūnai (vidutinio dydžio) |
1200 mililitrų | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | paprika (aitrioji, milteliai) |
šiek tiek | svogūnų laiškai |
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Paprasta daržovių sriuba
- Avienos sriuba su ropėmis
- Kamų sriuba
- Burokėlių sriuba
- Burokėlių sriuba
- Toskanos pupelių sriuba
- Paprikų ir vištienos sriuba
- Sūrio sriuba
- Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
- Daržovių sriubytė "Vasara"
- Dilgėlių sriuba su vištiena
- Trinta kukurūzų sriuba
- Žuvienė kitaip
- Leipcigo daržovių šiupininė
- Tofu sriuba su daržovėmis
- Arvydo lieknėjimo sriuba
- Trinta morkų ir moliūgų sriuba
- Žuvienė, virta ant laužo
- Plūdenos sriuba
- Apelsinų sriuba
Daržovių sriuba su dešrelėmis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Dešrelės, pieniškos,
4 vienetai -
Pupelės, konservuotos, raudonos,
1 skardinė -
Bulvės, didelės,
2 vienetai -
Svogūnai, vidutinio dydžio,
2 vienetai -
Vanduo,
1200 mililitrų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Krapai
- Paprika, aitrioji, milteliai
- Svogūnų laiškai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Supjaustykite kubeliais bulves ir sudėkite virti į verdantį vandenį. Įkaitinkite aliejų ir sudėkite apkepti susmulkintus svogūnus. Pakepintus svogūnus taip pat sudėkite į verdantį vandenį kartu su bulvėmis. Virkite tol, kol bulvės suminkštės. Baigiant virti supilkite pupeles, pagardinkite druska, žalumynais. Kol verda sriuba pieniškas dešreles keliose vietose įpjaukite skersai, žiupsnelį aitriųjų paprikų sumaišykite su šlakeliu aliejaus. Padažu ištepkite skersai įpjaustytas dešreles, jas sudėkite ant folijos ir 4-5 min. pakepkite gerai įkaitintoje orkaitėje. Išpilstykite sriubą į lėkštutes, kiekvienai porcijai įdėkite po pakepintą dešrelę.
Skanaus!