Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
6 vienetai | bulvių | |
200 gramų | moliūgai | |
200 gramų | lydytas sūris | |
2 vienetai | morkos | |
1 vienetas | svogūnai | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
0.5 vieneto | saldi raudonoji paprika | |
1 saujelė | žalumynų | |
4 valgomieji šaukštai | miltai | |
1 arbatinis šaukštelis | druska | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Visas daržoves ir žalumynus išvirti pasūdytame vandenyje. Sutrinti be vandens.
2.
Sutrinta daržoves sumaišyti su kiaušiniu, miltais. Formuoti blynelius su sūrio gabaliuku viduje.
3.
Kepti keptuvėje, aliejuje. Valgyti su liesa grietine ar kefyru.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Blynai su morkomis
- Blynai su kukurūzais
- Blynai su kriaušėmis (be riebalų)
- Žuvies blynukai
- Blynai su obuoliais
- Virtinukai su sūriu
- Nesaldūs cukinijų blynai
- Kaliaropių blyneliai
- Šokoladiniai blynai
- Moliūginiai sklindžiai
- Manų kruopų blynai su obuoliais ir razinomis
- Blynai su kopūstais
- Saldžiųjų bulvių blyneliai su rūkyta ZIGMO lašišos file
- Meilės blynai
- Vištienos blyneliai
- Blynas su daržovėmis ir grybais Kūčioms
- Cukinijos ir žuvies blyneliai
- Žemaičių blynai
- Blynai iš patisonų
- Kepsneliai su kiauliena
Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
6 vienetai -
Moliūgai,
200 gramų -
Lydytas sūris,
200 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Saldi raudonoji paprika,
0.5 vieneto -
Žalumynai,
1 saujelė -
Miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Visas daržoves ir žalumynus išvirti pasūdytame vandenyje. Sutrinti be vandens.
Sutrinta daržoves sumaišyti su kiaušiniu, miltais. Formuoti blynelius su sūrio gabaliuku viduje.
Kepti keptuvėje, aliejuje. Valgyti su liesa grietine ar kefyru.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...