Daniški pyragaičiai
AUTORIUS:
Dan Sukker,
Porcijų skaičius: 30
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Autorius apie receptą: Gardžios spurgos, skaniausios šviežios! Iš nurodytų ingredientų paruošite apie 30 spurgų. Gardžios spurgos, skaniausios šviežios! Iš nurodytų ingredientų paruošite apie 30 spurgų. Dan Sukker
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 30
300 gramų miltai
300 mililitrų pienas
100 gramų sviestas
3 vienetai kiaušinių trynių
3 vienetai kiaušinių baltymais
0.5 vieneto citrinos žievelė
4 valgomieji šaukštai cukrus
1 arbatinis šaukštelis „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile
5 arbatiniai šaukšteliai kepimo milteliai
1 arbatinis šaukštelis malto kardamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Išlydykite sviestą ir leiskite jam truputį ataušti.
2.
Visas sudedamąsias dalis dėkite į dubenį. Plakdami pilkite pieną, sudėkite kiaušinių trynius, lydytą sviestą ir citrinos žievelę.
3.
Kiaušinių baltymus išplakite iki tirštos masės ir atsargiai supilkite į pagrindinį mišinį.
4.
Įkaitinkite specialią spurgų keptuvę ir patepkite trupučiu lydyto sviesto. Pilkite mišinį, kol beveik visiškai užsipildys skardos ertmės. Kepkite, kol visiškai iškeps. Naudokite iešmą arba šakutę. Jeigu neturite specialios keptuvės, kepkite kaip keksiukus orkaitėje, įkaitintoje 175 °C, apie 40 minučių.
5.
Iškepusius pyragaičius sudėkite į lėkštę, apibarstytą cukraus milteliais. Pyragaičius gausiai apibarstykite cukraus milteliais, mirkykite į skanią uogienę ir mėgaukitės!

Populiariausi receptai šią savaitę

Daniški pyragaičiai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 30
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Gardžios spurgos, skaniausios šviežios! Iš nurodytų ingredientų paruošite apie 30 spurgų. Dan Sukker
Gaminimo eiga:
  1. Išlydykite sviestą ir leiskite jam truputį ataušti.

  2. Visas sudedamąsias dalis dėkite į dubenį. Plakdami pilkite pieną, sudėkite kiaušinių trynius, lydytą sviestą ir citrinos žievelę.

  3. Kiaušinių baltymus išplakite iki tirštos masės ir atsargiai supilkite į pagrindinį mišinį.

  4. Įkaitinkite specialią spurgų keptuvę ir patepkite trupučiu lydyto sviesto. Pilkite mišinį, kol beveik visiškai užsipildys skardos ertmės. Kepkite, kol visiškai iškeps. Naudokite iešmą arba šakutę. Jeigu neturite specialios keptuvės, kepkite kaip keksiukus orkaitėje, įkaitintoje 175 °C, apie 40 minučių.

  5. Iškepusius pyragaičius sudėkite į lėkštę, apibarstytą cukraus milteliais. Pyragaičius gausiai apibarstykite cukraus milteliais, mirkykite į skanią uogienę ir mėgaukitės!

Receptą atsiuntė Dan Sukker
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų