Daniški lydekos piršteliai
INGREDIENTAI:
300 gramų | jūros lydeka (filė) |
šiek tiek | druska (himalajų) |
2 vienetai | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
100 gramų | sviestas |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvies filė supjaustome juostelėmis. Juos merkiame į išplakta, su druska ir prieskoniais, kiaušinį. Apvoliojame miltuose ir kepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Puode ištirpiname sviesta, įdedame grietinę, išmaišome ir sudedame lydekos pirštelius vienu sluoksiu. Patušinam 30 sekundžių kiekvieną pusę. Tiekiame su bulvių koše. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos kotletai su slyvomis
- Vaisiais įdaryta višta
- Vyniotinis Kubilas
- Ryžių rizotas
- Mūsų šašlikas
- Rūkytas kumpis, keptas folijoje
- Makaronai su gražgarsčių pesto padažu ir vyšniniais pomidorais
- Sprandinės kepsnys su morkomis
- Keptas karpis tešloje
- Sicilietiškas bulvių pyragas
- Vištiena su kopūstais
- Žiedinių kopūstų blyneliai
- Sicilijos ešerys
- Vištų blauzdelės
- Koldūnai su mėsa
- Bulviškienė
- Išmarinuota žuvis
- Bulviniai blynai su sūriu
- Viktorijos bulvių apkepas
- Baltieji žuvies kotletai
Daniški lydekos piršteliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Jūros lydeka, filė,
300 gramų - Druska, himalajų
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
100 gramų -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė supjaustome juostelėmis. Juos merkiame į išplakta, su druska ir prieskoniais, kiaušinį. Apvoliojame miltuose ir kepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Puode ištirpiname sviesta, įdedame grietinę, išmaišome ir sudedame lydekos pirštelius vienu sluoksiu. Patušinam 30 sekundžių kiekvieną pusę. Tiekiame su bulvių koše. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...