400 gramų | miltai (kvietiniai) |
35 gramai | mielės |
50 gramų | margarinas |
1 stiklinė | pienas |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų pasta |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
8 vienetai | dešrelės (hotdoginės) |
Dešreles perpjaunam per pusę, iš tešlos padarome juosteles ir jomis apvyniojame dešreles. Jas patepame išplaktu baltymu (įdejau į baltymą prieskonių) ir kepame 200 - 220 laipsnių orkaiteje 15 min. Valgom su pomidorų padažu ir garstyčiomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lazdelės su sūriu
- Prancūziški rageliai su migdolais
- Šokoladiniai keksiukai
- Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
- Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
- Pyragėliai su krabų lazdelėmis
- Gėlytė su pagardinimu
- Skaniosios bandelės su mėsa
- Kriaušių desertai
- Pyragėliai su saliamiu
- Daniški dešrelių rageliai
- Bulka su šokolado įdaru
- Obuolinės kišenėlės
- Greiti pyragėliai - maišeliai
- Pyragėliai su obuoliene
- Spurgos su vyšnių džemu
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su ananasais
- Baltijos pyragėliai
- Paprastas obuolių pyragas
- Sveikuoliški keksiukai su šilauogėmis
Daniški dešrelių rageliai
- Paruošimo laikas:
-
Miltai, kvietiniai,
400 gramų -
Mielės,
35 gramai -
Margarinas,
50 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Pomidorų pasta,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Dešrelės, hotdoginės,
8 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mieles sutrupinti į indą. Pieną pašildyti ir sumaišyti su mielėmis. Ištirpinti sviestą ir pipilti į pieną, berti cukrų ir druską, dėti trynį. Išmaišyti. Įberti pusę miltų, įdėti pomidorų pastos, išmaišyti, suberti likusius miltus ir išminkyt tešlą. Palaikyti šiltai 30 min. kad tešla iškiltų.
Dešreles perpjaunam per pusę, iš tešlos padarome juosteles ir jomis apvyniojame dešreles. Jas patepame išplaktu baltymu (įdejau į baltymą prieskonių) ir kepame 200 - 220 laipsnių orkaiteje 15 min. Valgom su pomidorų padažu ir garstyčiomis.