1 vienetas | česnakas (galvos) |
1 kilogramas | krevetės (su kevalu) |
1 sauja | petražolės |
2 vienetai | aitriosios paprikos (pipirai) |
šiek tiek | imbieras (šaknis) |
1 stiklinė | alyvuogių aliejaus |
0.25 stiklinės | sojos padažas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
- Svogūnai prie alaus
- Grybų užkandis
- Kibinai
- Suši su lašiša
- Kalmarų žiedai tešloje
- Kepti kukurūzai
- Lavašo sumuštiniai
- Kumpio suktinukai
- Sumuštinukai su obuoliais
- Kesadilijos (Quesadilla)
- Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
- Kiaušiniai su špinatais ir feta sūriu
- Rūkyta lašiša su grūdėta varške
- Skrebučiai
- Braškės šokolade
- Kepta duona "Su skyle"
- Helovyno užkandžiai
- Įdaryti artišokai
- Piršteliai su aguonomis
Dainiaus Keptos aštrios krevetės
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas, galvos,
1 vienetas -
Krevetės, su kevalu,
1 kilogramas -
Petražolės,
1 sauja -
Aitrioji paprika, pipirai,
2 vienetai - Imbieras, šaknis
-
Alyvuogių aliejus,
1 stiklinė -
Sojos padažas,
1/4 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Petražoles sukapoti, čili pipirus bei imbiero šaknį stambiai supjaustyti, česnaką nuvalyti bei susmulkinti, viską sudėti į dubenį, supilti aliejų, sojos padažą, suberti neluptas krevetes ir viską gerai išmaišyti. Palikti pasimarinuoti apie 1h. Po to suberti viską į keptuvę ir pakepinti apie 5 min. Valgyti rankomis, galima su batonu arba lavašu.
Komentarai (5)
-
Agnė
2018-05-08 09:08
Tobula :)
-
niam
2013-12-22 11:51
Tobulai gavosi labai skanu !
-
krevečių mėgėjas
2013-08-29 12:22
Gavosi super krevetės. Valgėme draugų rate, visiems labai patiko, pasigaminau kiek aštresnes, nes mėgstu aštriai, o sultinys kuriame kepė krevetės suėjo vietoj padažiuko, super, gaminsiu dar. Ačiu už receptą.