Populiariausi receptai šią savaitę

Cukinijų blyneliai

Komentarai: 63
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nulupę cukinijas, rupiai sutarkuokite ir truputį nusunkite. Į tarkius sudėkite kiaušinius, miltus ir sutarkuotą svogūną. Masę pasūdykite, išmaišykite ir kepkite kaip bulvinius blynus ( dideliame kiekyje aliejaus). Karštus galite užbarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu. Tiekiama su grietine.

Reklama:

Komentarai (63)


  • Genutė 2016-08-26 20:59

    Patiko


  • Aida 2016-08-09 12:33

    Tiems, kas atsisake kvieciu, vietoje miltu dejau avizinius dribsnsius. Liuks skonis!


  • Lina 2016-08-03 11:54

    As vistienos vyniotinio karstai rukyto ipjausciau, ir cesnako skiltele labai skanu...


  • ups 2015-07-29 14:56

    Skanu labai, as dar cesnako skiltele sutarkuoju, kartais morkyte.


  • rene 2014-12-10 17:17

    Labai skanus kepu ne pirma karta vyrui labai patinka


  • Ren 2014-11-25 18:51

    man nesigavo kazko labai neskanu teko ismesti..


  • erika 2014-11-14 21:10

    skanus


  • Egle 2014-10-11 13:03

    Labai labai skanu


  • Inga 2014-08-12 14:56

    tikrai labai , skanu aš truputį sūrio įtarkavau į pačią masę


  • Ramune t 2014-08-06 23:33

    Puiku tiesiok


Daugiau receptų