Populiariausi receptai šią savaitę

Cukinijų blyneliai

Komentarai: 58
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nulupę cukinijas, rupiai sutarkuokite ir truputį nusunkite. Į tarkius sudėkite kiaušinius, miltus ir sutarkuotą svogūną. Masę pasūdykite, išmaišykite ir kepkite kaip bulvinius blynus ( dideliame kiekyje aliejaus). Karštus galite užbarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu. Tiekiama su grietine.

Rekomenduojame:

Komentarai (58)


  • erika 2014-11-14 21:10

    skanus


  • Egle 2014-10-11 13:03

    Labai labai skanu


  • Inga 2014-08-12 14:56

    tikrai labai , skanu aš truputį sūrio įtarkavau į pačią masę


  • Ramune t 2014-08-06 23:33

    Puiku tiesiok


  • Greta 2014-08-06 23:31

    Labai neskanu


  • Rita 2014-07-31 12:45

    skanu labai


  • Astukas 2014-05-28 19:02

    Prie šių blynelių l.skanu smukinti šv.pomidorai su česnaku,žolelėm,aliejum ir truputį prieskonių,mmm


  • Danute 2014-02-18 19:02

    As dariau su svogunais,velniskai skanu
    O,kad nepritrauktu aliejaus ipyliau sauksta dektines


  • Laima 2013-09-21 15:54

    skonis gal ir nieko butu,bet labai daug aliejaus prigeria,bendrai kaip ir visi blyneliai,isskyrus lietinius


  • Elva 2013-09-11 09:52

    Cukiniju blynai skaniausia valgyti su medumi.Labai skanu.


Daugiau receptų