Populiariausi receptai šią savaitę

Cukinijų blyneliai

Komentarai: 51
  • Paruošimo laikas: Apie 20 min..
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nulupę cukinijas, rupiai sutarkuokite ir truputį nusunkite. Į tarkius sudėkite kiaušinius, miltus ir sutarkuotą svogūną. Masę pasūdykite, išmaišykite ir kepkite kaip bulvinius blynus ( dideliame kiekyje aliejaus). Karštus galite užbarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu. Tiekiama su grietine.

Komentarai (51)


  • Danute 2014-02-18 19:02

    As dariau su svogunais,velniskai skanu
    O,kad nepritrauktu aliejaus ipyliau sauksta dektines


  • Laima 2013-09-21 15:54

    skonis gal ir nieko butu,bet labai daug aliejaus prigeria,bendrai kaip ir visi blyneliai,isskyrus lietinius


  • Elva 2013-09-11 09:52

    Cukiniju blynai skaniausia valgyti su medumi.Labai skanu.


  • as 2013-07-25 11:08

    ..bandziau dviem budais, viena karta itarkavau svoguna, tada uzbarsciau fermentinio surio, su grietine labai skanu, kita karta netarkavau svoguno, nebarsciau surio, tiko su grietine ir uogiene


  • maxas 2012-08-17 22:28

    gaminau truputi kitaip: pasidariau miltiniu blynu tesla, i ja itarkavau nuskusta cukinija,ir kepiau blynus ant nedidelio kiekio aliejaus. su grietine tikras skanumelis


  • Lilu 2011-10-11 10:38

    kepiau, valgyti galima bet mėgstamiausiu patiekalas netaps. Aciu Lijanai už recepta.


  • Lilu 2011-10-07 15:50

    eisiu bandysiu is komentaru supratau kad bulves su česnakais pagerins patiekala.


  • (anonimas) 2011-10-06 17:00

    beeeeeeeeeeeeeee


  • gira 2011-09-10 11:36

    Blineliai tai liuks bet ka daryt kad alimine keptuve nepridegtu


  • RENATA 2011-09-07 10:34

    FU NESKANU DARIAU


Daugiau receptų