1 | cukinija (didelė) |
3 | citrinos |
200 | migdolai |
200 | razinos (tamsios) |
0.5 | cukrus |
Aš migdolus nuplikiau verdančiu vandeniu ir nulupau odeles. Nors tai nėra būtina.
Viską užpilti cukrum ir palikti per naktį.
Užvirus, pavirti apie 7-8 min. ir sudėti į stiklainiukus.
Laikyti geriau šaldytuve. Turėsite labai kvepiantį ir skanų desertą....
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kriaušių kompotas
- Rabarbarai žiemai
- Bulgariški marinuoti agurkėliai
- Marinuoti žiediniai kopūstai
- Slyvų uogienė
- Konservuoti žirneliai
- Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
- Paprasta vyšnių uogienė
- Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
- Braškinė uogienė
- Vyšnių kompotas
- Ievos uogienė
- Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
- Agrastų uogienė
- Gudobelių uogienė
- Vyšnių uogienė
- Šaltalankio uogienė
- Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
- Rabarbarų tyrė
- Obuolių sultys
Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Cukinija, didelė,
1 -
Citrinos,
3 -
Migdolai,
200 -
Razinos, tamsios,
200 -
Cukrus,
0.5 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Cukiniją nulupti ir supjaustyti kubeliais, įdėti supjaustytas citrinas (vieną nenuluptą, o dvi nuluptas), suberti riešutus ir razinas.
Aš migdolus nuplikiau verdančiu vandeniu ir nulupau odeles. Nors tai nėra būtina.
Viską užpilti cukrum ir palikti per naktį.
Užvirus, pavirti apie 7-8 min. ir sudėti į stiklainiukus.
Laikyti geriau šaldytuve. Turėsite labai kvepiantį ir skanų desertą....Tai neiprastas ir pikantiškas ,labai kvepiantis desertas,kurio stiklainėlis puikiai tinka dovanoti švenčių proga,pavyzdžiui kalėdom.....kadangi dabar cukinijų metas,tai pats laikas ruošti dovanas žiemai.