3 vienetai | pomidorai |
1 vienetas | cukinija |
1 pakelis | brinza sūris |
2 saujos | fermentinio sūrio (tarkuotas) |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 žiupsnelis | rozmarinas |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
- Daržovių užkepėlė su vištiena
- Cukinijų apkepas
- Kukurūzų apkepas
- Bulvių patiekalas
- Agurkų ir cukinijos apkepas
- Apkepas su sūriu ir brokoliais
- Rudeninis moliūgų ir grybų apkepas
- Moliūgų ir ryžių apkepas
- Kopūstų pyragas
- Lietinių tortas
- Bulvių ir špinatų apkepas
- Pikantiškas sūrio plokštainis
- Vištienos ir baklažanų apkepas
- Apkeptas žiedinis kopūstas su sūriu
- Kopūstų ir žirnelių apkepas
- Mėsos apkepas
- Cukinijų apkepas
- Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
- Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
Cukinija su pomidorais ir brinza
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Pomidorai,
3 vienetai -
Cukinija,
1 vienetas -
Brinza sūris,
1 pakelis -
Fermentinis sūris, tarkuotas,
2 saujos -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Rozmarinas,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Cukinija supjaustoma griežinėliais, apšlakstoma aliejumi ir pabarstoma prieskoniais – druskos nereikia, nes jos pakaks nuo brinzos, kuri yra sūroka.
Indas, kuriame bus kepama, apšlakstomas keliais lašais aliejaus. Ant dugno dedami cukinijų griežinėliai.
Ant jų patrupinama brinza.
Ant jos sudedami griežinėliais supjaustyti pomidorai. Pabarstyti juos prieskoniais ir apdengti tarkuotu sūriu. Pabarstyti keliais rozmarino lapeliais.
Kepti iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 - 25 minutes. Skanaus.
Komentarai