400 mililitrų | pienas |
400 mililitrų | grietinėlės, 35% |
8 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
100 gramų | cukrus |
1 gabalas | pupelės (tonko) |
1 stiklinė | vanilė (lazdelė, šviežia) |
30 gramų | cukrus (rudas) |
Kiekvieno deserto viršų karamelizuokite ruduoju cukrumi, naudojant specialų degiklį.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Spurgytės su kremu
- Pudingas
- Citrinų pudingas
- Bananų sufle
- Virtų kriaušių desertas
- Makaronai su džiovintais vaisiais ir jogurtu
- Spurgos iš varškės
- Žagarėliai vakarui prie židinio
- Obuolių vyniotinis
- Virtiniai su vyšniomis - "Vyšnaitė"
- Apelsinų desertas
- Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
- Baltijos pyragėliai
- Obuolių ir moliūgų pudingas
- Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
- Kremalizuoti obuoliai
- Ryžių pudingas su braškėmis
- Bananų desertas
- Bananai tešloje
- "Apsnigtos avietės"
Creme brulee
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Pienas,
400 mililitrų -
Grietinėlė, 35%,
400 mililitrų -
Kiaušiniai, tryniai,
8 vienetai -
Cukrus,
100 gramų -
Pupelės, tonko,
1 gabalas -
Vanilė, lazdelė, šviežia,
1 stiklinė -
Cukrus, rudas,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įkaitinkite orkaitę iki 100°C temperatūros. Sutarkuokite Tonka pupeles.
Puode pašildykite riebų pieną su grietinėle ir tarkuotomis pupelėmis.
Dubenėlyje suplakite kiaušinių trynius su cukrumi, o tada plakinį, po truputį, supilti į verdantį pieną. Pieno mišinį išpilstykite į kepimo formeles ir pašaukite į orkaitę 30 - 40 minučių (desertą lengvai pakratykite ir jei kremas nedreba, vadinasi jau yra iškepę).
Iškepus desertui, atvėsinkite ir padėkite kelioms valandoms į šaldytuvą.
Kiekvieno deserto viršų karamelizuokite ruduoju cukrumi, naudojant specialų degiklį.
Skanaus!