Citrininis putojančio vyno kokteilis
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
80 mililitrų dižono garstyčios
30 mililitrų citrinų sultys
šiek tiek cukrus
20 mililitrų apelsinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išspaudžiame sultis ir sumaišome su cukrumi. Po to užpilame putojančiu vynu.

Papuošiame apelsino žievele. Į sveikatą :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Citrininis putojančio vyno kokteilis

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išspaudžiame sultis ir sumaišome su cukrumi. Po to užpilame putojančiu vynu.

Papuošiame apelsino žievele. Į sveikatą :)

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų