Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek čiobreliai (džiovinti)
šiek tiek bazilikas (džiovintas)
2 vienetai pomidorai
2 vienetai batonas (riekės)
80 gramų salotos
200 mililitrų jogurtas (natūralus)
200 gramų marinuota vištiena
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Batoną ar sumuštinių duoną supjaustome kubeliais ir kepiname 200 laipsnių orkaitėje, kol gražiai apskrunda (apie 5 minutes).
Vištieną supjaustome kubeliais ir kepiname keptuvėje iki 5 minučių.
Salotas suplėšome.
Pomidorus supjaustome skiltelėmis.
Jogurtą sumaišome su aliejumi, prieskoniais.
Vištieną, salotas, skrudintą duoną, pomidorus sumaišome ir apipilame padažu.
Skanaus

Populiariausi receptai šią savaitę

Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Batoną ar sumuštinių duoną supjaustome kubeliais ir kepiname 200 laipsnių orkaitėje, kol gražiai apskrunda (apie 5 minutes).
Vištieną supjaustome kubeliais ir kepiname keptuvėje iki 5 minučių.
Salotas suplėšome.
Pomidorus supjaustome skiltelėmis.
Jogurtą sumaišome su aliejumi, prieskoniais.
Vištieną, salotas, skrudintą duoną, pomidorus sumaišome ir apipilame padažu.
Skanaus

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų