Sugrūsti česnakus.
Įmaišyti sojų padažą, druską ir grietinėlę. Vis maišant, supilti vandenį.
Papuošti mėtų lapeliais.
Tinka prie traškučių, žuvies, jūros gėrybių.
Česnakinis padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% |
50 mililitrų | vanduo |
šiek tiek | druska |
2 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Krienų padažas prie mėsos
- Padažas keptai mėsai
- Varškės užtepėlė su ikrais
- Blynelių padažas
- Riešutų padažas
- Grybų padažas
- Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
- Raudonas grietinės padažas
- Krienų padažas
- Jogurto padažas
- Pievagrybių padažas
- Avokado padažas
- Savas pomidorų padažas
- Spanguolių padažas
- Pomidorų čatni
- Baltasis padažas
- Pomidorų padažas picai
- Morkų ir svogūnu padažas
- Česnakinis padažas
- Česnakinis padažas
Česnakinis padažas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sojos padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Grietinėlė, 35%,
100 mililitrų -
Vanduo,
50 mililitrų - Druska
-
Česnakas,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sugrūsti česnakus.
Įmaišyti sojų padažą, druską ir grietinėlę. Vis maišant, supilti vandenį.
Papuošti mėtų lapeliais.
Tinka prie traškučių, žuvies, jūros gėrybių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...