Populiariausi receptai šią savaitę

Čekiški bulviniai blynai

Komentarai: 1
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nuskuskite bulves ir sutarkuokite: dalį smulkia, dalį stambia trintuve. Įkaitinkite pieną. Nupilkite skystį nuo bulvių ir sudėkite jas į didelį dubenį. Užpilkite verdančiu pienu ir gerai išmaišykite. Susmulkinkite česnaką ir sudėkite į gautą mišinį. Įmuškite kiaušinį, suberkite miltus, druską ir pipirus. Gerai išmaišykite. Turėtų būti gana tirštas mišinys. Įpilkite pieno, jei jis per tirštas, įberkite miltų - jei per skystas. Įkaitinkite aliejų keptuvėje. Formuokite didelius blynus apie 1 cm storio ir 17-18 cm skersmens. Kepkite iki auksinės spalvos. Leiskite aliejui nuvarvėti ant popierinių rankšluosčių.

Reklama:

Komentarai (1)


  • Ruta 2015-10-01 12:18

    Čekai i šiuos blynus dar beria mairuno prieskonio...bet musu lietuviški bulviniai blynai daug skanesni (y)


Daugiau receptų