Čekiški langošai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė vanduo (virintas, atšaldytas)
5 stiklinės kvietiniai miltai (karališki)
1 stiklinė pienas
25 gramai mielės
4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
1 vienetas česnakas
1 arbatinis šaukštelis druska
100 gramų grietinė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Lankantis Čekijoje teko paragauti, o paskui ir paprašyti recepto. Labai paprasta, bet labai skanu ir sveika, kaip profilaktinis patiekalas prieš peršalimo ligas.

Užmaišome tešlą (pieną pašildome, dedame mieles, beriame miltus, pilame aliejų, grietinę). Gerai išminkome ir palaikome šaldytuve 3 val. Formuojame bandeles, panašias į varškėčius, kepame ant silpnos ugnies. Pasigaminame padažą langošams: susmulkiname česnaką, suminkome su druska ir užpilame virintu, gerai atšaldytu vandeniu. Langošus dažome į padažiuką.

Skanaus ir sveikatos Jums.

Populiariausi receptai šią savaitę

Čekiški langošai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Lankantis Čekijoje teko paragauti, o paskui ir paprašyti recepto. Labai paprasta, bet labai skanu ir sveika, kaip profilaktinis patiekalas prieš peršalimo ligas.

Užmaišome tešlą (pieną pašildome, dedame mieles, beriame miltus, pilame aliejų, grietinę). Gerai išminkome ir palaikome šaldytuve 3 val. Formuojame bandeles, panašias į varškėčius, kepame ant silpnos ugnies. Pasigaminame padažą langošams: susmulkiname česnaką, suminkome su druska ir užpilame virintu, gerai atšaldytu vandeniu. Langošus dažome į padažiuką.

Skanaus ir sveikatos Jums.

Reklama:

Komentarai (1)


  • Fiuuu 2016-06-20 13:07

    Koks cia padazas cesnakas su vandeniu veee


Daugiau receptų