Populiariausi receptai šią savaitę

Čeburekai su grybais

Komentarai: 19
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Įdaras:
Grybai – 250 g
Prieskoniai (kokie patinka)
Sūris

Grybus susmulkinti ir kepti ant stiprios ugnies – tada bus mažai skysčio, ar net visai nebus. Pagardinti prieskoniais. Palikti kad atšaltu.

Sutarkuoti sūri.

Tešlai sumaišom alų su miltais. Miltų reikės tiek, kad tešlą galima būtu iškočioti. Storis apie 0,5 cm. Išspausti apskritimus – mano 16 cm.

Toliau dėti grybų įdaro, pabarstyti sūrio, sulenkti ir užspausti atsargiai pirštais. Kraštą pagražinam šakute.

Gilioje keptuvėje arba puode įkaitinti aliejų, dėti čeburekus ir apkepti iš abiejų pusių.
Atsargiai išimti ir sudėti į lėkštę arba kitą indą, uždengti ir taip palikti – čeburekai bus minkštesni.

Iš tokio kiekio produktų gavosi 4 čeburekai.

Reklama:

Komentarai (19)


  • Laima 2017-04-29 00:29

    Skanaus


  • Aurelija 2016-10-31 00:54

    Labai sudomino , bandysiu ragauti


  • Janina 2014-10-13 18:20

    gavosi skaniai (su mėsa). Su grybais neskanu :x


  • ciaburekas 2014-08-21 20:03

    koks cia ciaburekas, is nuotraukos bulkute su grybais


  • ausra 2014-01-29 17:11

    Teslai tik alaus ir miltu?? Geras...bandysiu;)


  • justas 2013-12-08 14:44

    geras


  • violeta 2012-07-30 20:29

    butinai bandysiu ryt ;-)))


  • langas 2011-08-27 12:49

    sakis koks nerealus receptas!!! :super: :super: uz valandos varau i nemencines miska , o kai grisiu su krepsiu butinai meginsiu si patiekala!!aciu :alus: :super2:


  • Mantas 2011-07-15 16:39

    Super receptukas. :-) :-D


  • kestas 2011-04-06 19:37

    jaigu gamint is bulviu žaliu ar virtu idarui %-)


Daugiau receptų