0.5 kilogramo | kiauliena | |
4 vienetai | bulvių | |
1 vienetas | svogūnai | |
1 vienetas | morkos | |
3 arbatiniai šaukšteliai | grietinė | |
3 arbatiniai šaukšteliai | pomidorų padažas | |
1 žiupsnelis | druska | |
1 žiupsnelis | pipirai | |
šiek tiek | čiobreliai | |
Kepimui: | ||
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įdaryti burokėliai
- Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
- Šutinta stirniena
- Blynai su kepenų įdaru
- Kibinai "Su meile"
- Naminiai mėsainiai
- Guliašas
- Karališkas kepsnys
- Kiaulienos muštinis
- Sultingieji šonkauliukai
- Su svarainiais troškinta veršiena
- Aurimo šašlykas
- Rūkytas kumpis, keptas folijoje
- Veršienos maltiniai
- Kiniškos šventės namuose
- Orkaitėje keptas paršelis
- Įdaryta veršiena
- Ėrienos šašlykas
- Zrazai
- Šašlykas baltojo vyno marinate
Čanachai su čiobreliais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Kiauliena,
0.5 kilogramo -
Bulvės,
4 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Grietinė,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Pomidorų padažas,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Čiobreliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsa supjaustoma nedideliais gabaliukais. Juos šiek tiek apkepti. Morkas ir bulves supjaustyti nedideliais gabaliukais. Svogūną supjaustyti žiedeliais.
Viską sudėti į čanachines. Geriausias eiliškumas toks: ant dugno mėsa, ant jos – svogūnai, tada - morkos ir ant jų bulvės. Įdėti druskos, pipirų. Įpilti vandens, kad vos vos apsemtų bulves. Jeigu produktų prisidės pilpa pilna čanachinė, vandens pikti mažiau, nes pradės pro kraštus veržtis, geriau kepimo eigoje įpikti šaukštą kitą. Uždėti po vieną dvi čiobrelio šakeles.
Kepti iki 180 - 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie valandą. Baigiant - uždėti (po šaukštelį) grietinę ir pomidorų padažą ir, išjungus orkaitę, palikti dar šiek tiek pakepti. Skanaus.