Burokėlių maltiniai
INGREDIENTAI:
800 gramų | burokėliai |
60 gramų | sviestas |
80 gramų | manų kruopos |
50 gramų | džiūvėsėliai |
100 gramų | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirti burokėliai nulupami, sumalami, sudedami į puodą su tirpintu sviestu, pasūdoma, užvirinama. Vėliau beriamos manų kruopos ir maišant kaitinama, kol masė sutirštės. Iš ataušusios masės daromi maltiniai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami keptuvėje įkaitintuose riebaluose, tiekiami karšti su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Meilės pica su Spelta
- Silkė pataluose
- Keptas varškės sūris
- Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
- Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
- Girti čeburėkai
- Grikių kruopų pyragėliai su grybais
- Šokoladinės braškės
- Žuvis tešloje
- Velykų suktinukai - sushi
- Užkandis "Žiemos puokštė"
- Pica
- Silkė su persikais
- Helovyno voriukai
- Trapūs,sultingi kibinai
- Krabų lazdelių ruletai
- Žirnių ankščių užkandis
- Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
- Sveiko hamburgerio gaminimas
- Pomidorų užkandėlė su mocarela
Burokėlių maltiniai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Burokėliai,
800 gramų -
Sviestas,
60 gramų -
Manų kruopos,
80 gramų -
Džiūvėsėliai,
50 gramų -
Grietinė,
100 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti burokėliai nulupami, sumalami, sudedami į puodą su tirpintu sviestu, pasūdoma, užvirinama. Vėliau beriamos manų kruopos ir maišant kaitinama, kol masė sutirštės. Iš ataušusios masės daromi maltiniai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami keptuvėje įkaitintuose riebaluose, tiekiami karšti su grietine.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...