4 vienetai | burokėliai (virti) | |
0.5 kilogramo | bulvių | |
0.25 stiklinės | vanduo | |
0.5 vieneto | svogūnai | |
0.5 vieneto | aitriosios paprikos | |
1 valgomasis šaukštas | miltai | |
šiek tiek | džiūvėsėliai | |
šiek tiek | druska | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Balandėliai pekino kopūsto lapuose
- Romšteksas majonezo padaže
- Daržovės su mėsa ir sūriu
- Keptos bulvės su sūriu
- Pupos su čiobreliais
- Įdarytos paprikos kitaip
- Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
- Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
- Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
- Skrudintos daržovės su grybais
- Balandėliai su soja
- Burokėlių apkepas
- Cukinijos ir žuvies blyneliai
- Moliūgų arba cukinijų kotletai
- Moliūgų apkepas
- Keptos cukinijos
- Ryžių kepsneliai
- Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
- Salierai tešloje
- Kepta cukinija su kariu
Burokėlių kotletai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Burokėliai, virti,
4 vienetai -
Bulvės,
0.5 kilogramo -
Vanduo,
1/4 stiklinės -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Aitrioji paprika,
0.5 vieneto -
Miltai,
1 valgomasis šaukštas - Džiūvėsėliai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bulves išvirti pasūdytame vandenyje. Sutrinti. Sumaišyti su smulkintu svogūnu ir čili.
Burokėlius sutarkuoti. Truputį pasūdyti, išmaišyti. Burokėlius palikti 10 minučių, kad burokėliai išleistų sultis. Sultis nupilti ir burokėlius sumaišyti su bulvėmis. Formuoti kotetukus.
Miltus išmaišyti šiltame vandenyje, kol taps vientisa skysta mase. Šis skystis sukabins kotletus, kad jie nebyrėtų kepami.
Kiekvieną kotletuką mirkyti miltų vandenyje, tuomet džiūvėsėliuose. Paruoštus kotletus bent 30 minučių palaikyti šaldytuve.
Kepti gerai įkaitintame aliejuje, prieš pat patiekiant.
Komentarai (2)
-
Ona
2018-07-09 12:48
Ar burokai žali ar virti turi būti?