Burokėlių apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | burokėliai |
0.5 stiklinės | rauginti kopūstai (troškinti) |
2 vienetai | svogūnai |
0.5 stiklinės | pupelės |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
250 gramų | mėsa (virta) |
50 gramų | kiaulienos lašiniai |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | krienai (padažas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Virti nulupti burokėliai stambiai sutarkuojami ir, įdėjus svieste pakepintų svogūnų, patroškinami. Tada pridedama troškintų kopūstų, virtos mėsos arba dešros, lašiniukų gabaliukų, virtų pupelių ir užpilama krienų padažu su kiaušiniu. Viskas išmaišoma, sudedama į keptuvę ir kepama orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Daržovių kugelis
- Daržovių troškinys
- Ispaniškas baklažanų kepsnys
- Įdaryta cukinija
- Brokolių, grybų ir šoninės užkepėlė
- Porų pyragas
- Moliūgų kotletukai
- Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
- Balandėliai su soja
- Blynai su kopūstais
- Cukinijos su krabų lazdelėmis
- Mėsos apkepas
- Įdaryti pomidorai
- Bulvių kotletai su porais
- Skrudintos daržovės su grybais
- Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
- Įdaryti svogūnai
- Čenachai
- Lietuviški čenakai
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
Burokėlių apkepas
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai,
800 gramų -
Rauginti kopūstai, troškinti,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pupelės,
0.5 stiklinės -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
1 valgomasis šaukštas -
Mėsa, virta,
250 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
50 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Krienai, padažas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virti nulupti burokėliai stambiai sutarkuojami ir, įdėjus svieste pakepintų svogūnų, patroškinami. Tada pridedama troškintų kopūstų, virtos mėsos arba dešros, lašiniukų gabaliukų, virtų pupelių ir užpilama krienų padažu su kiaušiniu. Viskas išmaišoma, sudedama į keptuvę ir kepama orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...