Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | burokėliai (virtų) | |
2 gabalai | silkė | |
1 vienetas | svogūnai | |
1 žiupsnelis | druska | |
1 žiupsnelis | pipirai | |
Kepimui: | ||
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Burokėliai sutarkuojami burokine tarka. Svogūnai smulkiai supjaustomi ir iki geltonumo kepami su šiek tiek aliejaus. Silkė supjaustoma smulkiai.
2.
Viskas sumaišoma. Jeigu reikia, įberiama druskos, maltų pipirų. Patiekti su karštomis bulvėmis. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaušiniai su varškės padažu
- Blyneliai su dešra ir sūriu
- Kepenelių vyniotinis
- Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
- Silkė su obuoliais ar pomidorais
- Tortilijos su krabų lazdelėmis
- Įdaryti vištiena pomidorai
- Šaltai rūkytos Saliami dešros
- Silkė su raudonu grybų padažu
- Vaisių desertas su brendžiu
- Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
- Užkandis "Žiemos puokštė"
- Kiaušinukai Kūčioms
- Maltinukai drebučiuose
- Įdarytas pomidoras
- Šventiniai nugarinės suktinukai
- Vėrinukai su kumpiu
- Užkandis su silke stiklinėje
- Baltoji trobelė
- Brinza su jogurtu ir ridikėliais
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Burokėliai, virtų,
500 gramų -
Silkė,
2 gabalai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Milda
Gaminimo eiga:
Burokėliai sutarkuojami burokine tarka. Svogūnai smulkiai supjaustomi ir iki geltonumo kepami su šiek tiek aliejaus. Silkė supjaustoma smulkiai.
Viskas sumaišoma. Jeigu reikia, įberiama druskos, maltų pipirų. Patiekti su karštomis bulvėmis. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Gražina
2017-02-19 17:10
Labas Mildute, ačiū už recepta. Pati pagaminau. Labai skaniai gavosi.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...