Burnočių sriuba
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 mililitrų sultinys
1 vienetas morkos
1 vienetas svogūnai
1 vienetas petražolės
50 gramų burnočio (lapai ir stiebai)
šiek tiek grietinė
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Į mėsos sultinį įdėti morkų, svogūnų, bulvių, petražolės šaknies ir apvirti. Įdėti smulkiai supjaustytų burnočio lapų ir ūglių, pasūdyti ir virti dar 7—10 minučių. Paduoti su grietine.

Populiariausi receptai šią savaitę

Burnočių sriuba

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į mėsos sultinį įdėti morkų, svogūnų, bulvių, petražolės šaknies ir apvirti. Įdėti smulkiai supjaustytų burnočio lapų ir ūglių, pasūdyti ir virti dar 7—10 minučių. Paduoti su grietine.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų